Menu

Moderni vyöhyketerapia

vyöhnettikuva11Moderni vyöhyketerapia MVT® on suomalainen KehoTunneterapia, jossa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon ykseytenä. Mikä tahansa näistä kolmesta voi sairastuttaa ja myös parantaa ihmisen. Keho on elävä, tunteva ja dynaaminen. Keho peilaa ihmistä ja hänen elämänhistoriaansa. Näin toteutuu klassinen viisaus: terve sielu terveessä kehossa.

Hierottaessa keskitytään avaamaan kehoa, jotta eheyttävä tasapaino pääsee palautumaan kehoon. Keholla olevat energiatukokset aiheuttavat meihin erilaisia sairauksia ja jännitystiloja, joihin tällä hoidolla pyritään vaikuttamaan.

vyöhnettikuva3Hoitona käytetään vyöhykeratahierontaa ja polaarista painantaa. Keskustelu on osa hoitoa, mutta tärkeintä on antaa kehon rentoutua ja avautua. Moderni vyöhyketerapia on alun perin ollut pelkästään fyysisten asioiden hoitamista, mutta lähestyy jatkuvasti psykologista vyöhyketerapiaa ja hoidon aikana voidaan asiakkaan niin halutessa käydä läpi erilaisia tunnekokemuksia.

Hoidon aikana keho käydään läpi päästä varpaisiin kevyellä hieronnalla. Jalkapohjissa ja korvissa voidaan tarpeen mukaan käyttää hoitopuikkoja, joilla painellaan elimistön heijastepisteitä.
Rentoutumisen lisäksi hoidon vaikutuksia ovat mm; verenkierron tehostuminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn lisääntyminen, särkyjen ja kipujen lievittyminen, unen laadun paraneminen sekä kokonaisvaltaisen hyvin voinnin lisääntyminen.

Moderni vyöhyketerapia:

1h hoito 50€
1,5h hoito 65€

TiinavyöhyketnAjanvarauskyselyt:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tiina Öberg
tai puhelimitse 045 3295656

Huomioithan, että yhteistyökumppanit rahastavat
itse omat hoitonsa
eivätkä Katin kauneuskulman lahjakortit
käy heidän hoitoihinsa.

Asiakkaan kokemus hoidosta:
"Otin neljän kerran hoitosarjan ja olen ollut hyvin tyytyväinen saamaani hoitoon. Uusi hoitoaika on jo varattuna." nimimekki Iloinen Ahven