Menu

Suklaaunelma hoidot

Suklaaunelma hoidot

Suklaahoidot ovat erittäin rentouttavia ja ihoa pehmittäviä hoitoja.
Suklaisten tuotteiden raaka-aineet sisältävät arvokkaita mineraaleja, tyydyttymättömiä rasvahappoja sekä A-, B- ja E –vitamiineja, jotka rauhoittavat, elvyttävät sekä pehmentävät ihoa. Suklaan kaakaopolyfenolit torjuvat vapaita radikaaleja estäen ihosolujen veltostumista ja vanhenemista. Suklaahieronnan sanotaan vievän pois myös suklaan nälkää, jolloin suklaahoito on aivan uudenlainen tapa nauttia suklaan lumosta.


suklaahierontaKatinSuklainen jalkahoito 89€
sisältää jalkojen kovettumien ja kynsien hoidon, kuten perinteisessäkin jalkahoidossa. Lisäksi hemmottelemme Sinua suklaatuotteiden ihanalla nautinnolla.

Suklaaunelma vartalohoitoelämys 129€
sisältää kuivaharjauksen ja suklaisen kuorinnan, jonka jälkeen saat nauttia suklaisesta hieronnasta tai kivihieronnasta toivetteisi mukaan.
Aikaa varatessa muista ilmoittaa, kummasta hieronnasta haluat tänään nauttia!


Varaa aikasi puhelinpalvelustamme tai kysy lisää
Varaa aikasi 24/7 nettiajanvarauksestamme.
Tilaa lahjakortti verkkokaupastamme.

Asiakaspalaute suklaahoidoista:
"Suklaaunelmavartalohoito oli kokonaisvaltainen elämys - varsinkin suklaan ystävälle. Hoidon tuloksena iho tuntui heti pehmeälle ja kimmoisalle ja seuraavan päivän aikana huomasin kehoon kertyneiden nesteiden lähteneen tehokkaasti ja olo tuntui solakammalle. Hoidon aikana kaikki aistit saivat nauttia; keho kosketuksesta ja hieronnasta, kuulo rentouttavasta musiikista, näköaisti kynttilänvalosta ja huoneen ilmapiiristä, hajuaisti ihanista tuoksuista ja hoidon jälkeen makuaisti suklaamaistiaisesta. Suosittelen lämpimästi kaikille!" Eija

"Vastaanotto oli tosi ystävällinen jo aulassa ja suklaahoidon suoritti rauhallinen, ystävällinen rouva. Sain jopa nukuttua hoidon aikana. Työn tulos oli priimaa. Jäi lämmin tunne." Pirjo