Menu

Jalokivivartalohoidot

Jalokivivartalohoidot

Jalokiviä on käytetty ihmisten tasapainottumiseen lähes jokaisessa korkeakulttuurissa niin henkisissä rituaaleissa kuin fyysisessä hoitotyössäkin. Samoin hallitsijat kautta aikain ovat jalokivikoristeisin kruunuin ja valtikoin pyrkineet valamaan itseensä viisautta, oikeudenmukaisuutta ja voimaa. Jalokiviä arvostettiin niiden parantavien ja harmonisoivien voimien sekä kauneutensa vuoksi. Nykyäänkin jalokiviä käytetään vahvistaman kehoa ja vapauttamaan piilevistä kielteisistä ajatuskuvioista. Kivien voimat perustuvat niiden erilaisiin värähtelyihin.

tummakivirankaKatinUudenlainen elämyshoito! Jalokivillä tehtävä hieronta tuudittaa sinut syvään rentoutumisen tilaan. Tätä tunnetta on vaikea kuvailla ilman, että koet sen itse!

Hellivä jalokivivartalohoitoelämys 129€
Kaikkia aisteja hellivä hoitokokemus. Ensin ihosi pehmitetään kuivaharjauksella ja kuorinnalla, ja sen jälkeen saat kokea hierontaelämyksen valitsemallasi jalokivellä ja eteerisellä öljyllä.

Jalokivihieronta vartalolle 99€
Jalokivillä kokonaisvaltainen rentoututtava hieronta vartalolle. Hieronnasta pääset nauttimaan joko eteerisellä öljyllä tai ihonmyötäisen vaatteen päältä ilman öljyä.

oranssivartaloKatinJalokivihieronta selän alueelle 77€
Selänalueen käsittely jalokivillä laukaisee jännityksiä, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.Varaa aikasi puhelinpalvelustamme tai kysy lisää
Varaa aikasi 24/7 nettiajanvarauksestamme.
Tilaa lahjakortti verkkokaupastamme.