Menu

Intialainen päähieronta

Intialainen päänhieronta - kehon ja mielen syvään rentoutumiseen.
Intialainen päänhieronta on erinomainen rentoutuskäsittely, joka perustuu vanhaan hoitotraditioon ja jonka nykyisessä hoitotekniikassa hyödynnetään lisäksi klassisesta hierontaa, shiatsua ja akupisteitä. Päänhieronta rauhoittaa ja tasapainottaa koko kehoa ja mieltä.

Hoito suoritetaan istuen. Pään aluetta käsitellään tehokkaasti hoitomuodolle kehitetyin erikoisottein. Käsittely aloitetaan hartiaseudusta, josta edetään aaltomaisin liikesarjoin olkavarsiin, niskaan ja pään alueelle. Myös kasvot ja korvalehdet käsitellään.

lkkukkatyttonettiinHoidon vaikutukset
Käsittely soveltuu erinomaisesti stressin hoitoon, päänsärkyongelmiin, jännitysniskaoireisiin tai hetken rentoutumiseen. Verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuminen poistaa lihasjännityksiä ja tervehdyttää hiuspohjaa. Hoidon aikana ja sen jälkeen olo on erittäin rentoutunut. Hyvin konkreettinen hoidon vaikutus on miellyttävä levollisuuden ja rauhallisuuden tunne, joka lievittää stressiä ja parantaa keskittymiskykyä. Hoidon vaikutukset saattavat kestää jopa 24-36 tuntia.

Hoito sopii miltein kaikille ja aina, kun kaipaat rentoutumista
Hoitoa ei kuitenkaan suositella, jos hoidettavalla alueella on jokin ihosairaus. Tai jos Sinulla on flunssa tai diagnosoitu vakava sairaus.

Hinta 69€

Varaa oma aikasi.
Osta lahjakortti.

Asiakaskokemus päänhieronnasta:
"Intialainen päähieron teki mahtavan olon. Hartiat jumissa, mutta käynnin jälkeen ihanan rentoutunut olo. Kävin useamman kerran jotta hoidosta oli todellinen hyöty. Ilmapiiri oli rauhallinen, ihana rentouttava musiikki soi taustalla. Hoitajan otteet rauhalliset ja varmat." Tuija

"Miellyttävä, rentouttava kokonaisuus.Upeat puitteet, Ammattitaitoinen miellyttävä tekijä." Paula

"Kokemus oli miellytävä ja rauhallinen. Kerta oli ensimmäinen ja kävin heti toisen kerran perään." Jaana


"Ihana ja rentouttava" JV