Varoitus
  • JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 819
Menu

Tuotteissamme yhdistyvät huipputeknologia ja vanha viisaus

Tuotteissamme yhdistyvät huipputeknologia ja vanha viisaus


Vaadimme käyttämiltämme tuotteilta kokonaisvaltaista toimivuutta, ihon tervettä toimintaa tukevaa teknologiaa - ja ennen kaikkia tuloksia. Tämän filosofian mukaan olemme valinneet moderniin huipputeknologiaan ja vuosien kokemuksen jälkeen hyväksi havaittuihin iho-oppeihin perustuvat Dermalogican hoitola- ja kotihoitotuotteet ja Jane Iredalen meikit.

Molempien raaka-ainepohjat toimivat terveen ihotoiminnan periaatteella. Toisiaan tukevien tuotteiden avulla saavutetaan hoitola- ja kotihoidon tuloksissa maksimaaliset hyödyt eikä yksi tuote kumoa käytössä toisen tuotteen ominaisuuksia.

Dermalogican ja Jane Iredalen terveen ihon periaate on raaka-ainepohjassa. Keinotekoisia väriaineita tai hajusteita ei ole lisätty, sillä väriaineet voivat turhaan lisätä ihon talituotantoa ja tukkeutumista. Hajusteet taas voivat aiheuttaa pigmenttimuutoksia ja ihon herkistymistä.

Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, jotka tekevät ihon pinnalle ihon normaalia toimintaa estävän, tukkivan kalvon. Raaka-aineista on myös karsittu pois allergisoiva lanoliini sekä ihoa kuivattavat alkoholi ja formaldehydi.

Tuotteita ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Näissä linkeissä tuotevalikoima ja yksityiskohtaiset tuotetiedot: Dermalogica Jane Iredale

Sydäntämme lähinnä oleva luomuajattelu ja energioiden käyttö kiteytyy huippuunsa Sisin- jalokivikosmetiikkasarjassa.

Hyvää ja rentoa oloa piikkimatolla. Nyt saatavana todella ekologinen ja kaunis akupainantamatto . Lisäksi uutuutena myös akupainantatyyny. Tutustu!