Menu

Sisin jalokivikosmetiikka

Sisin jalokivikosmetiikka

Sisin kategoriat

Sisin on funktionaalista luonnonkosmetiikkaa, jonka lähes kaikki ainesosat (99%) ovat aktiiviaineita. Tuotteissa käytetään säilöntäaineina mm. vitamiineja ja eteerisiä öljyjä, joilla on samalla myös ihoa hoitavia ominaisuuksia. Tämä mahdollistaa tehokkaat hoidot ja hyvät hoitotulokset.
Tuotteiden rohtoyrtit ja jalokivet on valittu niiden sisältämien ainesosien fyysisten ja energeettisten vaikutusten mukaan. Alkemististen uutteiden valmistustapa varmistaa, että käytettyjen raaka-aineiden vaikutukset ja värähtelyt saadaan siirrettyä Sisin jalokivihoitotuotteisiin ja niistä edelleen käyttäjän hyödyksi.

Holistinen ajattelutapa

Tapamme lähestyä ihoa ja sen terveyttä on luonteeltaan holistinen. Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja ihmistä hoidettaessa ei voi tutkia vai yhtä osa-aluetta vaan tulee nähdä kokonaisuus.  Kehon tila ja mieli ovat tärkeä osa ajatellessamme ihon terveyttä.  Iho on ihmisen suurin erityselin ja se heijastaa sisäistä tilaamme kokonaisuudessaan.

Emme siis pyri ainoastaan poistamaan yksittäisiä iho-oireita, vaan haluamme löytää ongelmien todellisen alkulähteen ja vaikuttaa siihen mahdollisuuksien mukaan. Tämä ei tarkoita sairauksien hoitoa vaan terveyden hoitoa ja vaalimista, a sitä kautta ennaltaehkäisyä ja sairauksien välttämistä.

Alkemia

Alkemia antaa mahdollisuuden käyttää luonnon rohtoyrttejä ja jalokiviä sekä kultaa ja hopeaa niin, että niiden kaikki hyvät ominaisuudet ja värähtelyt säilyvät tuotteessa.  Luonnontuotteissa vaikuttavat aineet ovat sellaisessa muodossa, jossa iho ja keho pystyy ne tehokkaasti vastaanottamaan ja käyttämään hyväkseen. Alkemistinen menetelmä toimii kasvien elämän rytmeillä, niiden elintärkeän voiman tuntemisella sekä taidolla käyttää niitä siten, että tämä elinvoima myötävaikuttaa kehoomme harmonisoiden ja virkistäen.

Alkemia toteuttaa ihmiskunnan kaipausta luonnon läheisyyteen ja luonnonmukaiseen sopusointuun ja kauneuteen.  Vanhasta perinnetiedosta ja nykyaikaisista toteutuksista olemme luoneet täysin uudenlaisen kosmetiikkasarjan.

Jalokivet

Jalokivet ovat syntyneet maanuumenissa tuhansien - jopa miljoonien - vuosien kuluessa kovassa paineessa ja kuumuudessa. Maapallon kovimpina aineina jalokivet ovat kosmisen värähtelyn tiivistymiä. Niiden kiteinen järjestelmä on muodostunut mineraaleista – samoista aineosista, joita löytyy myös ihmiskehosta.  Se lienee yksi tärkeä syy siihen, miksi keho resonoi niin hyvin yhteen jalokivien kanssa.

Resonanssi eli myötävärähtely on fysiikan ilmiö. Värähtelykykyinen systeemi on resonanssissa, kun siihen vaikuttaa ulkopuolinen voima, jonka värähtelyn taajuus on sama tai lähes sama kuin systeemin ominaisvärähtelytaajuus. Voiman voi aiheuttaa toinen värähtelevä asia esim. jalokivet, jalokivi- ja yrttiuutteet, värit, magneetti- tai sähkökentät. Resonanssi voimistaa värähtelyn erityisen suureksi. Musiikin kuuntelijoille on tuttua, miten musiikin kuuntelussa basson voimakas ääni saa sydämen lyömään samaan tahtiin. Ainakin sarjakuvista on tuttu tilanne, miten korkea lauluääni saa lasin särkymään. Armeijan sääntö, että silloilla ei saa marssia, perustuu sekin resonanssiin. Jos koko rykmentti onnistuisi marssimaan täysin samaan tahtiin, saattaisi silta hajota. Kyse on resonanssista eli myötävärähtelystä.

Jalokivien mineraalit ovat keholle ja iholle tärkeitä rakennusaineita ja toimivat monissa sen kemiallisissa reaktioissa.
Vuorikristalli, ruusukvartsi, kuu- ja aurinkokivi sisältävät runsaasti piitä, jota tarvitaan ihossa, hiuksissa ja kynsissä rakennusaineeksi. Se on
välttämätöntä kollageenin muodostumisessa.
Granaatin, rubiinin, smaragdin ja safiirin sisältämä kromi osallistuu sokeriaineenvaihduntaan. Granaatin, rubiinin, safiirin sisältämä rauta
vaikuttaa vereen ja verenkiertoon.
Helmen orgaanisen osat sisältävät 9 eri aminohappoa; samoja, joista ihommekin rakentuu. Granaatin rikki on tärkeä solujen uudistumiselle, se hoitaa aknea ja muita tulehdustiloja.
Kuu- ja aurinkokiven kalium on tärkeä emäs ja happotasapainolle – yhdessä magnesiumin kanssa.
Granaatin, safiirin vanadiini edistää kudosten kasvua. Tärkeitä mineraaleja ihon käyttöön.

Tuotteet

Tärkeää jalokivikosmetiikassa - niin kuin luonnon lääkinnässäkin - on luonnonmukaisesti kasvaneiden kasvien ja maan sisuksissa jalostuneiden
jalokivien sisältämien fyysisten ainesosien lisäksi niiden eetterinen energia.

sisin shakra haiveKultalinja: Alkemistisesti nesteytetyn kullan, aurinkokiven, aurinkokasvien kuisman, sahramin ja limen yhdistelmä sopii anti-aging hoitoon vahvalle iholle. Aamutuotteeksi herättelemään aktiiviseen päivään. Jakamaan kosmista totuutta ja rakkautta; auttamaan näkemään kauneuden kaikkialla ja jokaisessa hetkessä.

Hopealinja: Alkemistisesti nesteytetyn hopean, kuukiven, kuukasvien pionin, mistelin  ja vaniljan yhdistelmä sopii elvyttämään tehokkaasti herkkää ja kuivaa ihoa. Ja iltatuotteiksi antamaan rauhallisen yöunen. Auttamaan näkemään asioita laajemmin ja hyväksyvämmin; kaikellahan on tarkoituksensa.  Lataamaan rohkeutta omien valintojen tekemiseen.

Vuorikristallilinja:
Alkemistisesti nesteytetyn vuorikristallin ja kortteen liitto yhdessä  sypressin ja valkoisen mineraalisaven kanssa sopivat normaalille ja sekaiholle, joka kaipaa kirkastusta ja heleyttä. Luomaan kirkkautta, puhtautta ja valoa, pitämään yllä ja luovuttamaan energiaa.

Safiirilinja:
Alkemistisesti nesteytetyn safiirin ja salvian liitto yhdessä nerolin ja valkoisen mineraalisaven kanssa sopivat hormonimyrskyissä olevalle iholla; liikakarvoitus, hikoilu, menopaussioireet, ryppyt, juonteet, maksaläiskät. Puhdistamaan ja uudistamaan mieltä, tuottamaan sisäistä iloa ja ymmärrystä.

Smaragdilinja:
Alkemistisesti nesteytetyn smaragdin ja laventelin liitto yhdessä myrtin ja vihreän mineraalisaven kanssa sopivat rasvaiselle iholle. Puhdistamaan tunteita, aikaansaamaan selkeyttä ja järjestystä, muuntamaan ideoita ja unelmia.

Ruusukvartsilinja:
Alkemistisesti nesteytetyn ruusukvartsin ja ruusun liitto yhdessä siankärsämön ja valkoisen ja punaisen saven kanssa sopivat herkälle, couperoottiselle iholle. Avaamaan sydäntä, tukemaan kauneutta ja rakkaudenvirtaa.

Rubiinilinja:
Alkemistisesti nesteytetyn rubiinin ja  mäkikuisman liitto yhdessä frankinsenssin ja sahramin sekä keltaisen mineraalisaven kanssa sopivat elvytystä kaipaavalle iholle, arpiin. Poistamaan alakuloisuutta, vahvistamaan asioiden ja ruuansulatusta, antamaan rohkeutta ja tahdonvoimaa.

Helmilinja:
Alkemistisesti nesteytetyn helmen ja kuukasvi pionin liitto yhdessä osmanthuksen ja valkoisen mineraalisaven kanssa sopivat hyvin kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Vahvistamaan tunteita. Luovuuden, nautinnon ja vaistojen kasvattamiseen sekä virkistämään kosteustasapainoa.

Granaattilinja:
Alkemistisesti nesteytetyn granaatin ja voikukan liitto yhdessä timjamin, sitronellan ja punaisen saven kanssa sopivat hyvin akneiholle, nuorelle iholle, selluliittikohdille. Rakentamaan energiavarastoja, antamaan voimaa ja aloitekykyä. Maadoittaa.

 

Sisin kasvohoito

Sisin jalokivihoidoissa haetaan ihontilanteiden parantamisen lisäksi tasapainoa keholle sekä piristystä mielelle mm. eteeristen öljyjen avulla.   Iholla ja keholla on voimakas tarve ja kyky parantaa itse omat epätasapainoiset tilansa, kun sille ntaa vain mahdollisuuden.

Hoito alkaa esitietolomakkeella, jossa kartoitamme ihon tilanteen lisäksi kehon tlannetta ja mielialaa. Aloitamme hoidon jalkapohjien maadoittavalla käsittelyllä, jossa hieromme jalokivillä kehon heijastepisteitä saaden rentouden koko kehon alueelle.

Hoitoon valitaan yhdeksästä eri hoitolinjasta sopivat jalokivituotteet ihon ja kehon tilojen mukaan ja tietysti asiakkaan esitietolomakkeella esittämät toiveet huomioiden. Jalokivinaamion ravintorikkaat savet ja mineraalipitoiset  jalokivijauheet  poistavat ihon pinnalta kuollutta solukkoa heleyttäen ihoa ja saaden sen vastaanottavaiseksi muille tehoaineille.

Kasvohieronnoissa käytämme jalokiviä stimuloimaan akupisteitä, joita käsittelemällä saamme kokonaisvaltaista tehoa koko keholle. Kosketus ja aineiden imeyttäminen käsin hieronnalla ovat myös tärkeä osa Sisin kasvohoitoja. Jokainen tietää, miten automaattisesti laitamme käden kaatuneen lapsen kipeään polven päälle, saaden jo sillä helpotusta aikaan.  Kyse ei ole vain symbolisesta eleestä, vaan samalla tapahtuu konkreettisten värähtelyiden tasaaminen. Kipeän kohdan värähtely on alhaisemmalla tasolla ja tuomalla käden avulla korkeampaa värähtelyä alueelle, saamme helpotusta värähtelyiden tasapainottuessa.  Hieronnan saaminen ja siitä nauttiminen on samalla lailla luonnollinen tapa saavuttaa rento ja hyväolo.

Sinä olet kaunis

Kasvot heijastavat tunteitamme, ilmaisevat ajatuksiamme ja ovat ensimmäinen asia, johon ihmiset kiinnittävät huomionsa. Ota askel uuteen ajatteluun; hoitamalla kasvojesi ihoa, hoidat kokonaisvaltaisesti itseäsi. Valitsemalla luonnonkosmetiikkaa teet tärkeän valinnan sekä ihmisen että ympäristön puolesta. Hyvä olo näkyy ja se huomataan.  Kyse on harmoniasta, energian värähdellessä harmonisesti on kehosi ja mielesi sen luonnollisessa tasapainossa ja se näkyy ulospäin! Sinä olet kaunis.

 

Alkemistinen periaate on Sisin filosofia:

"Haluamme tuoda ihmiskunnalle
kokonaisvaltaista tasapainotusta
luonnon avulla (keho, mieli ja sielu).
"