Menu

Avut psoriakseen, atopiaan, kuivaan ihoon

Ihon kimmoisana ja terveenä pysymiseen vaikuttaa aina koko kehon tila, sisäiset tekijät sekä ulkoiset olosuhteet yhtähyvin kuin oma mielemmekin. Sinä olet kaunis! - aina.
Tässä muutamia vinkkejä avuksesi ja asioita, joihin Sinun kannattaa kiinnittää huomiotasi halutessasi apua kuivaan, atoppiseen tai prosiasihoon.

Hoidot

  • Rentoutuskellunta - suolapitoisuus kosteuttaa ihoa ja desinfioi
  • Suolahuone – ionisoituneet suolahiukkaset pääsevät ihoon ja kosteuttavat ihoa ja desinfioivat sitä
  • Infrapunasauna - puhdistaa kehoa; ihokudos uusiutuu ja vahvistuu
  • Infrapunapussihoito - puhdistaa kehoasi; ihokudos uusiutuu ja vahvistuu
  • Kasvohoidot - vahvistaa ja ravitsee ihoa oikeilla tuotteilla, samalla saat oikeanlaisia kotihoito-ohjeita ihollesi

Kiinnitä huomiota myös:

Juo tarpeeksi vettä, koska nestekierto keholla tapahtuu sisältä ulospäin. Eli jos ihosi kärsii kuivuudesta, juo enemmän vettä.
Talvella, kun huoneilma on lämmityksestä kuivaa sekä pakkasilma kuivaa, suojaa ihosi, jotta kosteus ei ihostasi pääse haihtumaan ihoasi kuivempaan ilmaan.

Ihon suojaus auringolta - ja kaikelta uv-valolta ympäri vuoden - Ihon suojaus säteilyltä tärkeää, sillä se aiheuttaa iholle eniten rasitusta vapailla happiradikaaleilla, jotka rasittavat ihoasi ja sen toimintoja eniten.
Jane Iredale- luonnolliset mineraalimeikit, aurinkotuotteemme

C-vitamiini - tarvitaan, kun iho tuottaa uutta kollageenia- ja elastiinia. Huomioi, että esim. sairaudet, stressi jne. ”käyttävät” akuutisti suuren osan c-vitamiinistasi antioksidanttina, jotta näistä tiloista syntyvät vapaat radikaalit eivät aiheuta vaurioita/muutoksia kehossasi/ihossasi. Eli jos haluat, että ihosi uusiutuu ja voi hyvin syvältä, huolehdi C-vitamiinin saannistasi.
Terveellinen ruokavalio ja lisäksi tarvittaessa ravintolisiä.

Antioksidantit - estävät vapaita happiradikaaleja rasittamasta ihoasi. Terveellinen ruokavalio ja elämäntavat. Ja lisäksi ns. superruoka ravintolisät.

Stressinpoistoa – tarvitaan, jotta kehosi voi levätä eikä käy ylikierroksilla. Pieni määrä stressiä tietysti pitää liikkeelläkin, mutta jos ihosi on stressitilassa; tästä aiheutuneet vapaat happiradikaalit rasittavat ihoasi, kehoasi ja Sinua turhaan.
Rentoutuskellunta, kasvohoidot, vartalohoidot, suklaaunelmahoidot,

Riittävä uni - antaa ihollekin elinvoimaa, koska silloin se levätä stressiltä ja muilta hyökkäyksiltä.
Rentoutuskellunta – 1h kellunta vastaa keholle 6h yöunta

Kehon kuonien ja vierasaineiden puhdistus– auttaa ihoa voimaan paremmin. Iho- ihmisen suurin erityselin, joutuu koville myös sisäisten kuonien ja vierasaineiden puhdistuskanavana. Kun kehosi puhdistuu, voi ihosikin luonnollisesti paremmin.
Life detox- kehonpuhdistus, Infrapunasauna, Infrapunapussi-hoito

Tähän kerätty apuja kyseiseen ihontilaan yleisesti. Olemme kuitenkin kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tullessasi hoitoon; täytä aina esitietosi huolellisesti; jota osaamme rakentaa juuri Sinulle sopivan, tuloksia tehokkaasti tuovan hoito-ohjelman.