Menu

Avut kiinteytykseen

Ihon nuorekkaana pysymiseen vaikuttaa aina koko kehon tila, sisäiset tekijät sekä ulkoiset olosuhteet yhtähyvin kuin oma mielemmekin. Sinä olet kaunis! - kaikenikäisenä.
Tässä muutamia vinkkejä avuksesi ja hoitoja, joista Sinulle olisi apua:

Hoitoja

  • Nlite-laser - aiheuttaa kudosreaktion ihossa, joka saa aikaa ihon oman korjausmekanismin, joka alkaa tuottaa uutta kollageeni ja elastiini vaippaa- iho kiinteytyy.
  • E-style valoimpulssi/radiofrekvenssi/infapuna-hoito - saa aikaan ihon uudistumisreaktion, jolloin iho kiinteytyy
  • Megawave-lihasjumppa - jumppaa kasvolihakset siihen kokoon, mitä olivat aiemmin. Iän myötä kasvolihakset pienevät ja se aiheuttaa osaltaa veltostumista.
  • Mikroneulaus - stimuloi ihoa ja vahvistaa ihon kollageenivaippaa
  • Akupunktio kasvohoito - Kosmeettisella akupunktiohoidolla avataan kasvojen energiankulku ja lisätään verenkiertoa. Tämä vaikuttaa kasvojen ihoon ja koko kehoon tasapainottavasti
  • Infrapunasauna – vaikutaa puhdistavasti kehoon, mutta myös stimuloi ihosoluja, jotka valmistavat kollageenia ja elastiinia.

Muuta muistettavaa:

Ihon suojaus auringolta - ja kaikelta uv-valolta ympäri vuoden - Ihon suojaus säteilyltä tärkeää, sillä se aiheuttaa iholle eniten rasitusta vapailla happiradikaaleilla, jotka vanhentavat ihoa ennenaikaisesti.
Jane Iredale- luonnolliset mineraalimeikit, aurinkotuotteemme

C-vitamiini - tarvitaan, kun iho tuottaa uutta kollageenia- ja elastiinia. Huomioi, että esim. sairaudet, stressi jne. ”käyttävät” akuutisti suuren osan c-vitamiinistasi antioksidanttina, jotta näistä tiloista syntyvät vapaat radikaalit eivät aiheuta vaurioita/muutoksia= vanhenemista kehossasi/ihossasi. Eli jos haluat, että ihosi uusiutuu ja voi hyvin syvältä, huolehdi C-vitamiinin saannistasi.
Terveellinen ruokavalio, ravintolisät tarvittaessa.

Antioksidantit - estävät vapaita happiradikaaleja vanhentamasta ihoasi ennenaikaisesti. Terveellinen ruokavalio ja elämäntavat. Ja lisäksi ns. superruoka ravintolisät.

Stressinpoisto – tarvitaan, jotta kehosi voi levätä eikä käy ylikierroksilla. Pieni määrä stressiä tietysti pitää liikkeelläkin, mutta jos ihosi on stressitilassa; tästä aiheutuneet vapaat happiradikaalit ”vanhentavat” Sinua turhaan.
Rentoutuskellunta, kasvohoidot, vartalohoidot, suklaaunelmahoidot,

Riittävä uni - antaa ihollekin elinvoimaa, koska silloin se levätä stressiltä ja muilta hyökkäyksiltä.
Rentoutuskellunta – 1h kellunta vastaa keholle 6h yöunta

Kehon kuonien ja vierasaineiden puhdistus – auttaa ihoa voimaan paremmin. Iho- ihmisen suurin erityselin, joutuu koville myös sisäisten kuonien ja vierasaineiden puhdistuskanavana. Kun kehosi puhdistuu, voi ihosikin luonnollisesti paremmin.
Life detox- kehonpuhdistus, Infrapunasauna, Infrapunapussi-hoito

Tähän kerätty apuja kyseiseen ihontilaan yleisesti. Olemme kuitenkin kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tullessasi hoitoon; täytä aina esitietosi huolellisesti; jota osaamme rakentaa juuri Sinulle sopivan, tuloksia tehokkaasti tuovan hoito-ohjelman.