Menu

Avut couperousaan, acne rosacceaan

Ihon tasaisena pysymiseen vaikuttaa aina koko kehon tila, sisäiset tekijät sekä ulkoiset olosuhteet yhtähyvin kuin oma mielemmekin. Sinä olet kaunis! - aina.
Tässä muutamia vinkkejä avuksesi ja asioita, joihin Sinun kannattaa kiinnittää huomiotasi halutessasi tasoittaa ihon väriä ja punaisuutta.

Nlite-laser - sulkee häiritseviä suonia ja vahvistaa koko kasvojen kollageenivaippaa, jolloin iho vahvistuu ja väri tasoittuu
E-style - vahvistaa kollageenivaippaa, jolloin ihon väri tasoittuu
Mikroneulaus - vahvistaa kollageenivaippaa

Jotta couperosa/punoittava iho saisi mahdollisimaan vähän ärsytystä osakseen:

Ihon suojaus auringolta - ja kaikelta-valolta ympäri vuoden - Ihon suojaus säteilyltä tärkeää, sillä se aiheuttaa iholle eniten rasitusta vapailla happiradikaaleilla, jotka vanhentavat ihoa ennenaikaisesti ja aiheuttavat vaurioita myös hiusverisuonistossa.
Jane Iredale- luonnolliset mineraalimeikit, aurinkotuotteemme

Ihonsuojaus kaikelta ärsyttävältä- Huomio hoitotuotteittesi sisältämät ainesosat; opettele lukemaan inci- luettelot.
Lämpötilan vaihteluilta suojaus: saunassa, pakkasessa. Esim. Dermalogica Climet control

Terveellinen ruokavalio ja ravintolisät:

C-vitamiini - tarvitaan, kun iho tuottaa uutta kollageenia- ja elastiinia. C-vitamiinia tarvitaan siis myös verisuonten seinämien pysymiseen vahvoina. Kun verisuonten seinämät ovat vahvemmat, näkyy punoitusta vähemmän iholla.
Huomioi, että esim. sairaudet, stressi jne. ”käyttävät” akuutisti suuren osan c-vitamiinistasi antioksidanttina, jotta näistä tiloista syntyvät vapaat radikaalit eivät aiheuta vaurioita/muutoksia= vanhenemista kehossasi/ihossasi. Eli kun haluat, että ihosi uusiutuu ja voi hyvin, huolehdi C-vitamiinin saannistasi.
Tarvittaessa ravitolisät tukemaan ruokavalioitasi.

Antioksidantit - estävät vapaita happiradikaaleja vanhentamasta ihoasi ennenaikaisesti. Terveellinen ruokavalio ja elämäntavat. Ja lisäksi ns. superruoka ravintolisät.

Kehon toimintojen tehostaminen

Kehon kuonien ja vierasaineiden puhdistus – auttaa ihoa voimaan paremmin. Iho- ihmisen suurin erityselin, joutuu koville myös sisäisten kuonien ja vierasaineiden puhdistuskanavana. Kun kehosi puhdistuu, voi ihosikin luonnollisesti paremmin.
Life detox- kehonpuhdistus, Infrapunasauna, Infrapunapussi-hoito

Stressinpoisto – tarvitaan, jotta kehosi voi levätä eikä käy ylikierroksilla. Pieni määrä stressiä tietysti pitää liikkeelläkin, mutta jos ihosi on stressitilassa; tästä aiheutuneet vapaat happiradikaalit ”vanhentavat” Sinua turhaan.
Rentoutuskellunta, kasvohoidot, vartalohoidot, suklaaunelmahoidot,

Riittävä uni - antaa ihollekin elinvoimaa, koska silloin se levätä stressiltä ja muilta hyökkäyksiltä.
Rentoutuskellunta – 1h kellunta vastaa keholle 6h yöunta

Tähän kerätty apuja kyseiseen ihontilaan yleisesti. Olemme kuitenkin kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tullessasi hoitoon; täytä aina esitietosi huolellisesti; jota osaamme rakentaa juuri Sinulle sopivan, tuloksia tehokkaasti tuovan hoito-ohjelman.