Menu

Avut arpiin

Ihon uusitumiseen vaikuttaa aina koko kehon tila, sisäiset tekijät sekä ulkoiset olosuhteet yhtähyvin kuin oma mielemmekin. Sinä olet kaunis! - aina.
Tässä muutamia vinkkejä avuksesi ja asioita, joihin Sinun kannattaa kiinnittää huomiotasi, kun haluat päästä eroon arvista.

  • Nlite-laser - nostaa arven pohjaa ylös, kun sieltä elvytetään tulehduksen tai jonkin trauman aiheuttamaa arpikohtaa, jonka kollageeni- ja elastiinisäikeet ovat tältä alueelta katkenneet/vaurioituneet.
  • E-style valoimpulssi/radiofrekvenssi/infrapunahoito - tasoitetaan arpialueen värieroja ja tasoeroja sarjahoidolla
  • Mikroneulaus - vahvistaa kollageenivaippaa ja lisää ihon verenkiertoa, tasoittaa näin ihonväriä ja tasaisuutta
  • Akupunktiohoito - Kosmeettinen akupunktiohoidolla avataan kasvojen energiankulku ja lisätään verenkiertoa. Tämä vaikuttaa kasvojen ihoon ja koko kehoon tasapainottavasti.
  • Timanttihionta/kuorinta - poistaa ihon kuollutta solukkoa, jotan tasoittaa näin ihoa pinnalta.

MUUTA MUISTETTAVAA:

C-vitamiini - tarvitaan, kun iho tuottaa uutta kollageenia- ja elastiinia. Huomioi tämä kaikissa aripihoidossa, jotta saat parhaat tulokset! Muista myös, että esim. sairaudet, stressi jne. ”käyttävät” akuutisti suuren osan c-vitamiinistasi antioksidanttina, jotta näistä tiloista syntyvät vapaat radikaalit eivät aiheuta vaurioita/muutoksia= vanhenemista kehossasi/ihossasi. Eli jos haluat, että ihosi uusiutuu ja voi hyvin syvältä, huolehdi C-vitamiinin saannistasi.
Terveellinen ruokavalio ja tarvittaessa ravintolisät.

Ihon suojaus auringolta - ja kaikelta uv-valolta ympäri vuoden - Ihon suojaus säteilyltä tärkeää, sillä se aiheuttaa iholle eniten rasitusta vapailla happiradikaaleilla, jotka rasittaa ihoa turhaan.
Jane Iredale- luonnolliset mineraalimeikit, aurinkotuotteemme

Antioksidantit - estävät vapaita happiradikaaleja rasittamasta ihoasi ennenaikaisesti. Terveellinen ruokavalio ja elämäntavat. Ja lisäksi ns. superruoka ravintolisät.

Stressinpoisto – tarvitaan, jotta kehosi voi levätä eikä käy ylikierroksilla. Pieni määrä stressiä tietysti pitää liikkeelläkin, mutta jos ihosi on stressitilassa; tästä aiheutuneet vapaat happiradikaalit ”vanhentavat” Sinua turhaan.
Rentoutuskellunta, kasvohoidot, vartalohoidot, suklaaunelmahoidot,

Riittävä uni - antaa ihollekin elinvoimaa, koska silloin se levätä stressiltä ja muilta hyökkäyksiltä.
Rentoutuskellunta – 1h kellunta vastaa keholle 6h yöunta

Kehon kuonien ja vierasaineiden puhdistus – auttaa ihoa voimaan paremmin. Iho- ihmisen suurin erityselin, joutuu koville myös sisäisten kuonien ja vierasaineiden puhdistuskanavana. Kun kehosi puhdistuu, voi ihosikin luonnollisesti paremmin.
Life detox- kehonpuhdistus, Infrapunasauna, Infrapunapussi-hoito

Tähän kerätty apuja kyseiseen ihontilaan yleisesti. Olemme kuitenkin kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tullessasi hoitoon; täytä aina esitietosi huolellisesti; jota osaamme rakentaa juuri Sinulle sopivan, tuloksia tehokkaasti tuovan hoito-ohjelman.