Menu

Avut akneen

Ihon tasaisena pysymiseen ja näpyttömyyteen vaikuttaa aina koko kehon tila, sisäiset tekijät sekä ulkoiset olosuhteet yhtähyvin kuin oma mielemmekin. Sinä olet kaunis! - aina.
Tässä muutamia vinkkejä avuksesi ja asioita, joihin Sinun kannattaa kiinnittää huomiotasi, halutessasi voida vielä paremmin.

  • Nlite-laser - aiheuttaa vasteen tulehduksille ja taistelee tulehdustaipumusta vastaan
  • Ihonpuhdistus-hoito - puhdistaa huokoset ylimääräisetä talista, myös ihon pintaa hiotaan/kuoritaan, jolloin iho pystyy paremmin tyhjentämään syntyneen talin pois
  • Kuorinta ja timanttihionta- hoidot - poistaa tehokkaasti kuollutta solukkoa kirkastaen ihoa ja tasapainottaen näin myös talin kerääntymistä huokosiin.
  • Suolahuone - suola toimii antiseptisesti ihollasi, ionisoitu suola pääsee ihohuokosiin ja ihoon sitomanaan kosteutta ja pitämään tulehduksia kurissa
  • Rentoutuskellunta - kellunnan suola vaikuttaa ihoon desinfioivasti, varsinkin kehon iholla oleviin tulehduksiin ja ärsytyksiin
  • Infrapunasauna - puhdistaa kehoa kuonasta ja kerääntyneistä vierasaineista, näin vaikuttaa ihoon positiivisesti
  • Infrapunapussihoito - puhdistaa kehoa kuona-aineista ja kerääntyneistä vierasaineista. Positiivinen uusiva vaikutus ihoon
  • Life detox-hoidot - puhdistaa kehoa kuonasta ja vierasaineista, näin vaikuttaa myös kehomme suureen erityselimeen, ihoon, positiivisesti

Muuta muistettavaa:

Kehon kuonien ja vierasaineiden puhdistus – auttaa ihoa voimaan paremmin. Iho- ihmisen suurin erityselin, joutuu koville myös sisäisten kuonien ja vierasaineiden puhdistuskanavana. Kun kehosi puhdistuu, voi ihosikin luonnollisesti paremmin.
Life detox- kehonpuhdistus, Infrapunasauna, Infrapunapussi-hoito

Stressinpoisto – tarvitaan, jotta kehosi voi levätä eikä käy ylikierroksilla. Pieni määrä stressiä tietysti pitää liikkeelläkin, mutta jos ihosi on stressitilassa; tästä aiheutuneet vapaat happiradikaalit ”vanhentavat” Sinua turhaan.
Rentoutuskellunta, kasvohoidot, vartalohoidot, suklaaunelmahoidot,

Riittävä uni - antaa ihollekin elinvoimaa, koska silloin se levätä stressiltä ja muilta hyökkäyksiltä.
Rentoutuskellunta – 1h kellunta vastaa keholle 6h yöunta

Täyspainoinen terveellinen ravinto - auttaa ihoasi voimaa paremmin. Huomioithan, että esim. sairaudet, stressi jne. ”käyttävät” akuutisti suuren osan vitamiinistamme antioksidanttina, jotta näistä tiloista syntyvät vapaat radikaalit eivät aiheuta vaurioita/muutoksia ihossasi ja kehossasi. Eli kun haluat, että ihosi uusiutuu ja voi hyvin, huolehdi vitamiinien ja hivenaineiden saannistasi.
Terveellinen ruokavalio ja tarvittaessa ravintolisät.

Ihon suojaus auringolta - ja kaikelta uv-valolta ympäri vuoden - Ihon suojaus säteilyltä tärkeää, sillä se aiheuttaa iholle eniten rasitusta vapailla happiradikaaleilla, jotka rasittaa kaikkia ihotyyppejä eniten. Saat kyllä nauttia aurinkoajasta, mutta huomioi, että ihosi on suojattu.
Jane Iredale- luonnolliset mineraalimeikit, aurinkotuotteemme

Tähän kerätty apuja kyseiseen ihontilaan yleisesti. Olemme kuitenkin kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tullessasi hoitoon; täytä aina esitietosi huolellisesti; jota osaamme rakentaa juuri Sinulle sopivan, tuloksia tehokkaasti tuovan hoito-ohjelman.