Menu

SPA hieronnat

SPA hieronnat

Katin Kauneuskulman SPAhieronnat ovat kokonasvaltaisia, hemmotelevia ja tehokkaita hierontahoitoja. Hoidoissa käytetään aina hoitoa tehostamaan bemer-verisuoniterapiaa ja tarvittaessa myös laseria. Katin SPAhieronnat Sinulle antaa koulutettu hieroja.
Valitse allaolevista haluamasti SPAhieronta vaihtoehto:

SPAhieronta

Katin Kauneuskulman SPAhieronta on kokonaisvaltainen hierontaelämys. Hieronta suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Hierontaan sisältyy myös pään ja kasvojen käsittely. Hoidossa käytetään kylmäpuristettuja luonnonöljyjä ja aromaattisia öljyjä. Hoidossa käytetään tarvittaessa tukena laseria akuuttien ja kroonistuneiden ongelmien hoitoon. Laser nopeuttaa paranemista ja helpottaa kipua.
Hoidossa tehostuksena bemer- käsittely.

Hinnat: 70€/50min 100€/80min

SPAhieronta yhdistäen kuumia kiviä

Kivihieronnassa yhdistyy tehokas hieronta ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin ja kovettumiin. Lämmön ja hieronnan yhteisvaikutuksena veri- ja imunestekierto lisääntyvät, kuona-aineiden siirtyminen soluista verenkiertoon tehostuu ja hermosto rauhoittuu. Ihanteellinen hoitomuoto syvärentoutusta hakevalle asiakkaalle.
Hoidossa tehostuksena bemer-käsittely.

Hinta 100€/70min

SPAvyöhykehieronta

Vyöhykehieronnassa yhdistyy klassinen hieronta ja kehon vyöhykepisteiden käsittely.
Hoidon avulla voidaan muun muassa vilkastuttaa aineenvaihduntaa, rentouttaa lihasjännityksiä sekä parantaa immuunipuolustusta. Vyöhykepisteiden käisttelyllä on hoidettu hyvin tuloksin esimerkiksi unettomuutta, migreeniä, stressiä, koliikkia, kuukautis- ja vaihdevuosiongelmia sekä tuki- ja liikuntaelinongelmia.
Hoidossa tehostuksena bemer-käsittely.

Hinnat: 70€/50min 100€/80min


SPA hieronnat tekee koulutettuhieroja, luontaishoitaja, ayurvedahoitaja Tiia Mellin
Varaa aikasi nettiajanvarauksesta tai soita 09 872 2241.
Voit myös hankkia SPAhierontoja lahjakortille verkkokaupastamme.