Menu

Vuorikristallilinja

Vuorikristallilinja

Kirkastusta ja puhdistusta

"luo kirkkautta, puhtautta ja valoa,
pitää yllä ja luovuttaa energiaa"

Vuorikristallista ja kortteesta hellävaraisesti alkemian avulla valmistetut tehouutteet välittävät ihoosi kallisarvoisten raaka-aineidensa tasapainottavaa energiaa ja voimaa. Sypressin arvokkaat eteeriset öljyt sekä terapeuttisesti hoitava valkoinen savi muodostavat tehokkaan VUORIKRISTALLI- tuotelinjan ihosi tasapainoon ja kokonaisvaltaiseen hyväänoloon.


Vuorikristalli- linjan tuotteet sopivat normaalille, seka - ja rasvaiselle iholle.
Kirkastusta ja puhdistusta kaipaavalle iholle.
Vuorikristallilinja vaikuttaa puhdistavasti, joten muidenkin linjojen tuotteet toimivat paremmin kun vuorikristallilinjan joitain tuotteita on käytössä.


Vuorikristalli Jalokivisuihke

rikastettuVsuihkena alkemistisin vuorikristalli-ja korteuuttein

Alkemistinen tuotantotapa luo jalokivisuihkeesta rikasteen, jossa korteen ja vuorikristallin tiedot ja positiviset vaikutukset ovat mukana. Hitaan ja oikeaan aikaan osuvat prosessin ansiosta kasvin hienovaraiset värähtelyt säilyvät vahingoittumattomina ja siirtyvät eteenpäin käyttäjälleen.
Jalokivisuihke aktivoi ihohuokosten lihaksia ja elvyttää ihon luontaista happamuutta.

KÄYTTÖ:
Moninainen käyttö esim. kasvovetenä, kasvosuihkeena, virkisteenä, mineraalimeikkien kiinnityksessä.
Viimeistele ihon puhdistus vanuun kostutetulla jalokivisuihkeella.
Suihkuta iholle puhdistuksen jälkeen ja aina kun ihosi kaipaa virkistystä.
Myös mineraalimeikkien kiinnitykseen.
Erinomainen jalokivinaamioiden nestepohja - tehostamaan haluttuja tuloksia.


Vuorikristalli Jalokivivoide

Vvoiderikastettuna alkemistisin vuorikristalli-ja korteuuttein

Hoitovoide, jossa macadamia siemen-, jojoba-, auringonkukan siemen- ja sypressiöljyn yhdistelmä ravitsee ja hoitaa ihoa mahdollistaen samalla sisältämiensä alkemististen vuorikristalla ja korteuutteiden syvän vaikutuksen.

KÄYTTÖ:
Ottaessasi hoivovoiteen käyttöön, laita pakkauksesta löytyvä vuorikristalli voiteen joukkoon. Kivi herättää voiteen henkiin värähtelyllään.
Levitä Vuorikristalli jalokivivoide puhdistetulle iholle aamuin illoin yksistään tai muiden jalokivituotteiden kanssa.

 


Vuorikristalli Jalokivihoitoöljy

Vhoitoljyrikastettuna alkemistisin vuorikristalli- ja korteuuttein

Vuorikristalli jalokivihoitoöljyn pohjana on alkemistiset liuotetut macadamiapähkinän siemen- ja mantelin siemenöljyt. Tuotteen alkemistiset vuorikristalli- ja korteuutteet tekevät öljystä todellisen tehoaineen. Hoitoöljypullossa on vuorikristalli.

KÄYTTÖ:
Käytä Vuorikristalli jalokivihoitoöljyä voiteen sijaan tai muutamia tippoja jalokivivoiteesi sekaan. Jalokivinaamion tehosteena muutamia tippoja.
Myös vartaloniholle tehohoitona.

 


Vuorikristalli jalokivieliksiiri

Veliksiirialkemistinen vuorikristalli- ja korteuutetiiviste

Vuorikristalli jalokivieliksiiri on puhdas alkemistinen vuorikristalli- ja korteuute. Eliksiiri sisältää vuorikristallin ja kortteen täyden tehon - tiivisteenä.
Eliksiiripullossa on myös vuorikristalli.

KÄYTTÖ:
Levitä puhdistetulle iholle hoitovoiteen alle muutamia tippoja, imeytä ihoon painelemalla. Kerran päivässä, kuuri loppuun.

 

 


Vuorikristalli Jalokivinaamio

VnaamioJalokivinaamiot ovat luonnollisia ja tehokkaita hototuotteita. Näiden naamioiden perusaine on tuhansia vuosia vanhaa ja tulee planeettamme syvyyksistä. Kerroksista, jotka sisältävät runsaasti mineraaleja, piihappoja ja hivenaineita.
Vuorikristalli jalokivinaamion valkoinen mineraalisavi sisältää erityisen runsaasti kaoliinia ja piihappoja. Vuorikristallijauhe pesee ja puhdistaa ihoa ja tehostaa verenkiertoa.

KÄYTTÖ:
Sekoita tasaiseksi seokseksi reilu yksi teelusikallinen jalokivinaamiota ja 10 ml jalokivisuihketta (puhdistavin ja liftaavin vaikutus) 10 ml jalokivisuihketta ja muutama tippa jalokiviöljyä (kuivalle lipidejä kaipaavalle iholle) / 10 ml aloeveerageeliä (herkälle, kosteutta kaipaavalle iholle). Anna vaikuttaa 10-15 min, huuhtele pois vedellä.
Halutessasi pintakuorivampaa vaikutusta syväpuhdistuksen lisäksi kitkaa kuivunutta naamiota hellävaraisesti ennen poistoa.

Jalokivihoitonaamiot ovat Sisin sarjan kuorinnan vastineita. Niillä saadaan tehokas kirkastava vaikutus, ja syväpuhdistus huokosista ja ihosta. Samalla mineraalisavien piihpot ja hivenaineet ravitsevat ihoa.

Tärkeät naamion vaikutukset:

  • poistaa liikaaa rasvaa, puhdistaa ja parantaa ihohuokosten tilaa
  • sitoo baketeeriaineenvaihdunnan vahingollisia sivutuotteita
  • mineraalit ja hivenaineet imeytyvät ihoon
  • ihon verenkierto tehostuu
  • iho heleytyy; tulee raikkaaksi ja terveennäköiseksi

Osta omaksesi nettikaupastamme

 

Vuorikristryhma