Menu

Valonydin kultalinja

Valonydin kultalinja

Energiaa ja elvytystä

kultalinja tuotekuvaKultalinjan puhdistukset, kylpytuotteet, energiapesut ja -suihkeet sopivat kaikille varsinkin  päiväsaikaan tuomaan energiaa, aktiivisuutta ja aurinkoa!
Kultalinjan voiteet ja tehoaineet sopivat anti-aging hoitoon rakenteeltaan vahvalle iholle, joka kaipaa tehostusta ja elvytystä.
Myös nuorelle iholle kuuriluontoisesti esim. sairauksien jälkeen; tuomaan hehkun takaisin.
Kultalinjan tuotteet: Aktivoi,uudistaa ja puhdistaa kokonaisvaltaisesti.
 


Niin kauan kuin tiedetään, kulta, hyytynyt valo, on herättänyt ihmiskunnassa syvää kiinnostusta ja sen loistoa on aina pidetty puhtauden ja viehkeyden vertauskuvana. Kiinteiden muotojensa kuten korujen ja pyhien esineiden ohella kultaa esiintyy liuotetussa muodossa osana maagisia eliksiirejä ja parantavia balsameja. Hyvin salassa pidetty tieto mahdollisti kullan muuntamisen nestemäiseen olomuotoon ja sen sisällä olevan valon vapauttamisen.

Mestarien sukupolvelta toiselle perinnöksi jättämä taito nesteyttää kultaa ja tehdä siitä sopivaa ihmisen elimistölle huipentuu nerokkaasti "Aurum Potabilessa". "Aurum Potabile" on niin sanotusti kullan ja sen valon ydin. Vaaditaan kullan laajaa alkemistista jalostamista, ennen kuin kulta voi imeytyä hyvin ja kehittyä ominaisuuksiensa täyteen mittaan eli uudistamiseen, puhdistamiseen, myrkkyjenpoistamiseen ja nuorentamiseen. Nyt voit käyttää "Aurum Potabile" -kullan maagista voimaa ihosi ja koko syvävaikutteiseen hoitamiseen.

Valonydin kultalinjan tuotteet yhdistävät tasapainoisesti "Aurum Potabilea" sellaisiin aurinkokasveihin kuin kuisma, sahrami ja oliivi ja kaiken yllä leijuu tuulahdus auringonraikasta limeä. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä antaa kasvojenhoitoosi päivittäin tarvittavaa voimaa ja energiaa. Lisäksi kulta lisää nuorekkuuden ja raikkauden vaikutusta ja toimii samanaikaisesti voimakkaana suojana ympäristön aggressiivista vaikutusta vastaan.

Kullan, valon ydin, Aurum Potabile uudistaa, puhdistaa, poistaa myrkkyjä ja elvyttää.
Valonydin Kultalinja sopii erityisen hyvin ihosolujen aktivointiin ja anti-aging -ihonhoitoon.


Kultalinjan puhdistukset, kylpytuotteet, energiapesut ja -suihkeet sopivat kaikille varsinkin  päiväsaikaan tuomaan energiaa, aktiivisuutta ja aurinkoa!
Kultalinjan voiteet ja tehoaineet sopivat anti-aging hoitoon rakenteeltaan vahvalle iholle, joka kaipaa tehostusta toimintoihinsa. Myös nuorelle iholle kuuriluontoisesti esim. sairauksien jälkeen; tuomaan hehkun takaisin.
Kultalinjan tuotteet: Aktivoi,uudistaa ja puhdistaa kokonaisvaltaisesti.Valonydin -kultavoide

KultavoideKultavoide on tasapainoinen yhdistelmä aurinkokasvi kuismaa, sahramia ja oliivia yhdessä välimerellisen limentuoksun kanssa. Puhdas Aurum Potabile -kultauute antaa kallisarvoisen metallin energiaa ja voimaa kasvojen päivittäiseen hoitoon. Tämä on tavallisesta poikkeava ja ylellinen kasvojenhoitovoide.

KÄYTTÖ: Levitä puhdistetulle iholle aamuin illoin tai ihoterapeutin ohjeen mukaan.

 

 


Valonydin -kultaemulsio

KultaemulsioIntensiivistä hoitoa kullan ja aurinkokiven voimien avulla. Aktivoi solujen uudistumista ja energisoi ihoa. Arvokas granaattiomenaöljy tarjoaa suojaa aggressiivisia vapaita radikaaleja vastaan korkealla antioksidanttimäärällään.

KÄYTTÖ: Levitä puhdistetulle iholle aamuin illoin tai ihoterapeutin ohjeen mukaan.

 

 

 


Valonydin -kultaeliksiiri

KultaeliksiiriTässä on aitoa anti-aging voimaa! Alkemistisen kultauutteen, alkemistisen aurinkokiviuutteen ja kallisarvoisen granaattiomenaöljyn tiiviste. Oikea eteerinen frankinsensiöljy pitää ihosta huolta syvältä. Kumoaa antioksidanttisuudellaan ryppyjenmuodostumista, todellinen nuoruuden lähde!

KÄYTTÖ: Levitä puhdistetulle iholle hoitovoiteen alle muutamia tippoja, imeytä ihoon painelemalla.Kerran päivässä, kuuri loppuun tai ihoterapeutin ohjeen mukaan.

 

 


Valonydin -kultaöljy

KultaoljyTämä öljy on paras mahdollinen sekoitus arvokkaita öljyjä, kuten manteli, jojoba, oliivi ja granaattiomena, sekä lisäksi oikeaa alkemistista kultaa, alkemistista aurinkokiviuutetta ja limentuoksua. Nautinto kasvoille ja koko vartalolle auringonoton, saunan ja liikunnan jälkeen.

KÄYTTÖ: Käytä voiteen sijaan tai muutamia tippoja voiteesi sekaan kasvoille ja/tai vartalon iholle. Naamion sekaan tai ihoterapeuttisi ohjeen mukaan.

 

 


Valonydin -kultavartalovoide

KultavartalovoideArvokasta hoitoa koko vartalolle alkemistisesti liuotetun kullan, alkemistisen aurinkokiviuutteen, kallisarvoisen macadamiapähkinäöljyn ja limentuoksun avulla. Valoydin kultavartalovoide -emulsio virkistää ja antaa uutta energiaa koko päiväksi.

KÄYTTÖ: Levitä energisoivaa vartalovoidetta keholle ja anna itsellesi lupa nauttia sen vaikutuksista.

 

 


Valonydin - energiapesu vartalolle ja hiuksille

KultaenergpesuKultaenergiapesu, jossa alkemistista kultauutetta, alkemistista aurinkokiviuutetta ja tuoksuvaa limeöljyä. Kaikki tensidit ovat peräisin kasviraaka-aineista. Valonydin -energiapesu piristää ja virkistää, energisoi kehosi ja hiuksesi uuteen päivään.

 

 

 


Valonydin -kultapuristepuhdistus

Kultapuriste9 ravitsevaa öljyä Aurum Potabile -kultauutteen kanssa tarjoavat hemmottelevan puhdistushetken.

KÄYTTÖ: Vartalolle tai puhdistusmaidon asemesta puhdistukseen.

 

 

 


Valonydin -kultaenergiasuihke

KultaenergiasuihkeAlkemistinen kullan ja vuorikristallin yhdistelmä lataa sinuun energiaa, harmonisoi ja raikastaa.

KÄYTTÖ: Suihkuta muutamia suihkautuksia ilmaan ja anna kultaenergian sataa päällesi. Energisoi myös huonetiloja.

 

 

Hanki tuotteet nettikaupastamme omaksesi.


Kultalinjan puhdistukset, kylpytuotteet, energiapesut ja -suihkeet sopivat kaikille päiväsaikaan tuomaan energiaa, aktiivisuutta ja aurinkoa!
Kultalinjan voiteet ja tehoaineet sopivat anti-aging hoitoon rakenteeltaan vahvalle iholle, joka kaipaa tehostusta toimintoihinsa. Myös nuorelle iholle kuuriluontoisesti esim. sairauksien jälkeen; tuomaan hehkun takaisin.
Kultalinjan tuotteet: Aktivoi,uudistaa ja puhdistaa kokonaisvaltaisesti.Kultaryhma

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna