Menu

Muut tuotteet kasvoille

Sisin -puhdistusmaito

Sisinpuhdmaitorikastettuna alkemistisin kasvi- ja vuorikristalliuuttein

Puhdistusmaito sisältää kaikkia jalokivilinjojen alkemistisia kasviuutteita (voikukka, pioni, kuisma, ruusu, laventeli, salvia ja korte) sekä raunioyrtti- ja vuorikristalliuutetta. Puhdistuksen jälkeen ihosi on vastaanottavaisempi vaikuttaville hoitoaineille.

KÄYTTÖ: Kasvojen ihon puhdistukseen. Koska sisältää kaikkia alkemistisia uutteita on aika voimakas. Herkälle iholle ja ensimmäiseksi Sisin puhdistusaineeksi suositellaan siksi Herkän ihonpuhdistusmaitoa.


Sisin - herkän ihon puhdistusmaito

rikastettuna alkemistisin kasvi- ja vuorikristalliuuttein

sisinherkihonpuhdmaitoPuhdistusmaito sisältää alkemistista orvokki- ja vuorikristalliuutetta. Puhdistuksen jälkeen ihosi on vastaanottavaisempi vaikuttaville hoitoaineille.
Tätä puhdistusta suositellaan herkälle iholle ja usein aloituspuhdistusmaidoksi, kun siirrytään alkemistisen Sisin -hoitotuotteiden käyttöön.


Sisin -puhdistusgeeli

Sisinpuhdgeelirikastettuna alkemistisella porkkanauutteella ja laventeliöljyllä

Raikas kevysti vaahtoava geelipuhdistus rasvaisemmallekin iholle. Ihosi on vastaanottavaisempi hoitoaineille.

PUHDISTUSTUOTTEIDEN KÄYTTÖ:
Levitä iholle, lisää vettä ja pyöritä iholla. Huuhtele. Toista tarvittaessa. Viimeistele puhdistus jalokivisuihkeella.


Sisin - kasvokuorinta

SisinkasvokuorKuorinnan sisältämät Silica- ja jojobarakeet kuorivat ihosi pintaa. Sisin sarjan kirkastava syvävaikuttava tuote on ehdottomasti ihon tarpeisiin parhaiten sopiva jalokivinaamio. Rakeinen kuorinta kuitenkin tässä vaihtoehtona.

KÄYTTÖ:
Levitä kasvoille pieni määrä kuorintavoidetta ja pyörittele hellin, kostein sormin. Huuhtele.
Tehostuksena: Lisää tuotteeseen syväpuhdistukseksi jalokivinaamiota ja jätä vaikuttamaan/kuivahtamaan iholle ennen vedellä poistamista.

 


Sisin - silmänympärysgeeli

SisinsilmympgeeliAloe veera, gelee royal-kuningatarhyytelö ja koentsyymiQ10 antavat kosteutta ja hoivaa herkälle silmänympärysiholle.


KÄYTTÖ:
Levitä pieni määrä tuotetta silmänympärysiholle hellästi sormenpäällä taputellen aamuin illoin. Elvyttävämpänä silmänympärystuotteena Kuunheijastuma -hopeaeliksiiri vaihdellen tämän tuotteen kanssa tai yhtäaikaa käyttäen.

 

 


 

Sisin -aloeveera geeli

SisinaloevgeeliAloe veeran taikaa tehokosteuttajana.

KÄYTTÖ:
Levitä hoitovoiteen alle/tai joukkoon antamaan lisäkosteutta kosteusköyhälle iholle. Käytä mineraalisavinaamiopohjana yhdessä jalokiviöljyn kanssa, jos ihosi kaipaa lisäkosteutta.
Auringon polttamalle iholle tai muuten nopeaa viilennystä ja rauhoitusta kaipaavalle iholle.

 

Lue lisää tuotteista.
Osta verkkokaupasta.

Sisinryhma