Menu

Kuunheijastuma hopealinja

Kuunheijastuma hopealinja

Tasapainoa ja harmoniaa

"auttaa näkemään asioita laajemmin ja hyväksyvämmin; kaikella on tarkoituksensa. Lataa rohkeutta tehdä omia valintoja"

 

hopealinja tuotekuva

Aikojen alusta lähtien hopea, kuunvalon heijastuma, on koskettanut ja kiehtonut ihmiskuntaa. Sen salaperäistä hohdetta on pidetty pehmeyden
ja hurmaavan viehkeyden vertauskuvana. Kiinteiden muotojensa kuten korujen ja muiden esineiden ohella hopeaa esiintyy liuotetussa olomuodossa osana maagisia eliksiirejä ja parantavia balsameja. Hyvin salassa pidetty tieto mahdollisti hopean muuntamisen nestemäiseen olomuotoon ja sen sisällä olevan maagisen voiman vapauttamisen. Mestarien sukupolvelta toiselle perinnöksi jättämä taito nesteyttää hopeaa ja tehdä siitä sopivaa ihmisen elimistölle huipentuu nerokkaasti "Argentum Potabilessa".

"Argentum Potabile" on niin sanotusti hopean ja sen mahdollisuuksien ydin. Vaaditaan hopean laajaa alkemistista jalostamista, ennen kuin hopea voi imeytyä soluihin ja kehittyä ominaisuuksiensa täyteen mittaan eli uudistamiseen, puhdistamiseen, myrkkyjenpoistamiseen ja nuorentamiseen. Nyt voit käyttää "Argentum Potabile" -hopean maagista voimaa ihosi ja koko olemuksesi syvävaikutteiseen hoitamiseen.

Kuunheijastuma- hopealinjan tuotteet yhdistävät tasapainoisesti alkemistisesti nesteytettyä hopeaa, "Argentum Potabilea", sellaisiin kuukasveihin kuin pioni ja misteli yhdistyneenä vaniljan viettelevän eksoottiseen olemukseen. Tämä ainutlaatuinenyhdistelmä antaa kasvojesi hoitoon kuun arvoituksellista hohdetta ja rauhoittavaa voimaa.Lisäksi hopea lisää nuorekkuuden ja raikkauden vaikutusta ja toimii samanaikaisesti voimakkaana suojana ympäristön aggressiivista vaikutusta vastaan.

Hopea,kuun heijastuma, "Argentum Potabile" - uudistaa, puhdistaa, poistaa myrkkyjä ja elvyttää.


Hopealinjan puhdistukset, kylpytuotteet, energiapesut ja -suihkeet sopivat kaikille varsinkin illalla ja yöaikaan tuomaan harmoniaa ja tasapainoa. Tai muuna aikana, kun kaipaat rentouttavaa hetkeä.
Hopean puhdistavat ja uudistavat vaikutukset tuovat iholle kuun arvoituksellista hohdetta ja rauhoitusta.

Hopealinja on erityisen sopiva herkän ja kuivan ihon tehohoitoon. Ihanteellinen anti-aging ihonhoitoon ja erityisesti ihon yölliseen rauhoitukseen ja tasapainotukseen sekä yöaikaan tapahtuvaan puhdistumiseen ja uusiutumiseen.

Kuunheijastuma - hopeavoide

HopeavoideHopeavoide -kasvovoiteessa toimivat rinnakkain kuukasvit pioni ja misteli yhdistettynä viettelevään vaniljantuoksuun. Puhdas alkemistisesti liuotettu hopea (Argentum Potabile) ja kuun rauhoittava voima antavat tälle kasvovoiteelle mystisen hohteen. Se on tavallisesta poikkeava ja ylellinen kasvojenhoitovoide kaikille ihotyypeille.

KÄYTTÖ: Levitä puhdistetulle iholle aamuin illoin tai ihoterapeutin ohjeen mukaan.

 


Kuunheijastuma -hopeaemulsio

HopeaemulsioIntensiivistä hoitoa hopean ja kuukiven voimien avulla. Tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa ja virkistää solujen toimintaa. Avokado-, jojoba- ja helokkiöljyt suojaavat ihoa kuivettumiselta ja laajojen vaikutustensa ansiosta ne myös tukevat ihosolujen parasta mahdollista toimintaa.

KÄYTTÖ: Levitä puhdistetulle iholle aamuin illoin tai ihoterapeutin ohjeen mukaan.

 


Kuunheijastuma -hopeaeliksiiri

HopeaeliksiiriSeerumi silmien ympärillä olevan herkän ihon elvyttämiseen oikean alkemistisen hopean, alkemistisen kuukiviuutteen ja arvokkaan riisinsiemenöljyn avulla. Eteerinen ruusupuuöljy vahvistaa sidekudoksia ja kosteuttaa ihoa. Tämä seerumi on intensiivinen nuorennuskuuri silmien alueelle.

KÄYTTÖ:Levitä puhdistetulle iholle hoitovoiteen alle muutamia tippoja, imeytä ihoon painelemalla. Kerran päivässä, kuuri loppuun tai ihoterapeutin ohjeen mukaan.


 


Kuunheijastuma -hopeaöljy

HopeoljyTämä öljy on paras mahdollinen sekoitus arvokkaita öljyjä, kuten viinirypäleensiemen, jojoba, helokki ja seljankukka, yhdistettynä oikeaan alkemistiseen hopeaan, alkemistiseen kuukiviuutteeseen ja vaniljantuoksuun. Nautinto kasvoille ja koko vartalolle auringonoton, saunan ja liikunnan jälkeen.

KÄYTTÖ: Käytä voiteen sijaan tai muutamia tippoja voiteesi sekaan. Naamion sekaan tai ihoterapeuttisi ohjeen mukaan.


 


 Kuunheijastuma -hopeavartalovoide

HopeavartalovoideArvokasta hoitoa koko vartalolle alkemistisesti liuotetun hopean, alkemistisen kuukiviuutteen, kallisarvoisen macadamiapähkinäöljyn ja kuukasvi vaniljan tuoksun avulla. Kuunheijastuma -hopeavartalovoide tasapainottaa, rauhoittaa ja samalla antaa sinulle uutta energiaa koko päiväksi.

KÄYTTÖ: Levitä hoitava vartalovoide ja anna itsellesi lupa nauttia sen voimaannuttavasta vaikutuksesta.

 


 Kuunheijastuma -energiapesu vartalolle ja hiuksille

HopeaenergiapesuHopeaenergiapesu, jossa alkemistista hopeauutetta, alkemistista kuukiviuutetta ja aitoa vaniljauutetta. Kaikki tensidit ovat peräisin kasviraaka-aineista. Kuunheijastama energiapesu tasapainottaa ja sillä on rauhoittava vaikutus koko olemukseesi.

  


 

Kuunheijastuma -hopeapuristepuhdistus

HopeapuristeKahdeksan hoitavaa öljyä yhdessä alkemistisen Argentum Potable -hopean kanssa tarjoavat nautinnollisen pesuhetken

KÄYTTÖ: Vartalolle tai puhdistusmaidon asemesta kasvoille.

 

 


 

Kuunheijastuma -energiasuihke

HopeaenergsuihkeHopea rauhoittaa, harmonisoi ja raikastaa.

KÄYTTÖ: Suihkuta muutamia suihkautuksia ilmaan ja anna hopeaenergian "sataa" päällesi. Energisoi myös huonetilat.

 

 

 


Osta omaksesi nettikaupasta

Hopearyhma

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna