Menu

Alkemia planeetat

Alkemia planeetat

Hermes Trismegistos, kaikkien filosofisten, uskonnollisten ja henkisten periaatteiden isä, nimesi yhden seitsemästä yleismaailmallisesta laistaan "Niin alhaalla kuin ylhäällä". Vastaavuuslaki sulkee pois sattuman mahdollisuuden; kaikki maailmankaikkeudessa on kosmosta (kosmos= järjestys). Kosmos on järjestyksessä ja sitä hallitsevat lait, eikä näin sattumalle ole sijaa. Ihminen on jäljennös makrokosmisesta maailmankaikkeudesta- mikrokosmoksessa eli ihmisessä ei ole mitään mitä ei olisi maailmankaikkeudessa ja päin vastoin.

Alkemia2"Niin alhaalla kun ylhäällä". Jokaisessa kiteytyneessä rakenteessa havaitsemme värähtelyä, joka liittyy tiettyyn planeettaan. Tämän aineeseen vaikuttavan ja sitä muovaavan voiman tuloksena voimme luokitella jalokivet, kasvit ja metallit planeettojen mukaan ja ymmärtää niiden perustyyppejä ja viestejä.

Samalla tavoin voimme tarkastella ihmistä. Mikä tahansa kosminen voima ilmenee selvimmin ihmisen kehossa ja persoonallisuudessa, se määrittelee hänen tyyppinsä. Saman värähtelyn tunnistaminen planeetassa ja ihmisessä sekä jalokivissä, metalleissa ja kasveissa selventää sitä, mitkä näistä eri elementeistä ovat sopusoinnussa ja kuuluvat yhteen. Tämä määrittää niiden käyttöä parantavana aineena, suojaamiseen tai kauneudenhoitona.

Nykyaikaisilla termeillä puhumme "energioista" tai "värähtelyistä". Jokainen aine muodostuu energiasta hienojakoisimmalla tasollaan. Helpoimmin voimme mitata noita värähtelyjä ja niiden vaikutusta veden avulla. Ne vaikuttavat veteen, antavat sille voimaa. Kaikilla luonnonaineilla on oma ainutlaatuinen voimansa ja värähtelynsä, mitä on käytetty erilaisiin tarkoituksiin kautta historian. Voima ilmenee reaktiona vastaavaan kosmiseen värähtelyyn, jota eri planeetat lähettävät.

Voimme havaita, että kulta reagoi aurinkoon ja hopea värähtelee kuun taajuudella. Itse asiassa maapallo heijastaa tai kuvastaa täsmälleen kaiken, mitä löydämme maailmankaikkeudesta.

Alkemia3

Planeetat

Kaikki elävä siis koostuu ruumiin, hengen ja sielun kolminaisuudesta. Symboliikassa oli aikanaan tapana kuvata henkeä ympyrällä. Sielua kulholla tai puoliympyrällä. Kehoa eli materiaa ristillä.

Vanhalla ajalla tunnettiin seitsemän taivaankappaletta, joista jokainen resonoi yhtä seitsemästä prinsiipistä eli alkuperusteesta. Siitä huolimatta vaikka planeettoja tunnetaan nykyään enemmän ei se muuta klassista seitsemän prinsiipin sääntöä:

Aurinko - henki

Kuu - sielu

(risti - materian symboli, joka ei esiinnyt yksinään)

Merkurius- kaikki osat yhdessä tasapainossa

Mars- aine hallitsee henkeä

Venus- henki hallitsee ainetta

Jupiter- sielullinen hallitsee aineellista

Saturnus- aine painaa sielua

Mitä energia on?

On vain yksi vastaus kysymykseen "mitä on energia": Energia on asia täynnä valoa ja värähtelyä. Energia on olemassaolomme perusaine. Energia on elämää. Energia voidaan myös kääntää elämää vastaan. Energia ei viime kädessä välitä siitä, kummalla tavalla ihmiset sitä käyttävät.

Alkemia1Näkemyksemme on, että alkemistisen kosmetiikkamme täytyy olla avuksi ihmisen elimistölle eikä haitallista tai rasittavaa. Tätä on päämäärämme, jota kohti olemme työskennelleet ja jota suojelemme.

Alkemistinen kosmetiikka ylittää kehon tarpeet ja enemminkin tuottaa kokonaisvaltaisen perustuksen.

Se antaa sinulle varmuuden tunteen koko henkilönä. Se on kuin energinen suoja, joka ympäröi koko kehoasi.

Nuo hellävaraiset, hienostuneet värähtelyt ovat merkkinä tuotteissamme. Olemme saavuttaneet korkean ihanteemme ja päämäärämme käyttämällä vain hienoimpia raaka-aineita ja alkemistisen prosessin tekniikoiden avulla, siten kaikki kasvien, jalokivien ja kallisarvoisten metallien parantavat ominaisuudet pidetään hengissä ja toiminnassa planetaarisien lakien mukaan.