Menu

Alkemia kasvit

Alkemia kasvit

Kasvien sisältävien energioiden vapauttaminen

Alkemistinen menetelmä vapauttaa kaikki kasvin energiat ja tasapainottavat ominaisuudet. Näin saamme hoitotuotteen, jolla päästään vaikuttamaan kaikkiin tasoihin. Alkemistinen menetelmä toimii kasvien elämän rytmeillä, niiden elintärkeän voiman tuntemisella. Myös vankka tietous kasvien hoitokäytön saloista on tuotteiden valmistuksen pohjana. Luomalla kasvi-, jalokivi- ja metalliuutteemme tällä taidokkailla prosesseilla voimme taata, että raaka-aineiden täysi uudistamisvoima ja virkistävä vaikutus pidetään hengissä ja yhdistetään siis kaikkiin hoitotuotteisiimme

Alkemistiset periaatteet kasvien käsittelyssä

Alkemia2Uutteemme tuotetaan laajamittaisen prosessin kautta, ja yhdistettynä kokonaisvaltaiseen kasvien-, jalokivien- ja metallienjalostus- menetelmäämme se vapauttaa kaikki elintärkeät energiat ja tasapainottavat ominaisuudet. Tällä tavoin vaikutetaan kaikkiin tasoihin.

Vanhoista perimätiedoista löydämme vertauskuvallisen näkemyksen siitä, että suola, rikki ja elohopea kuvaavat kehoa, sielua ja henkeä. Se tarkoittaa, että nämä kemialliset elementit edustavat myös filosofisia termejä ja ne ymmärretään kolmena "ydinkohtana tai periaatteena".

Tuotanto

Alkemististen kasviuutteiden tuottamiseksi jaamme kasvin hermeettisen periaatteen mukaan kolmeen elementtiin: keho, sielu ja henki eli suola, rikki ja elohopea. Näiden alkemistiset symboolit alla.

kolminaisuus

Mercury: Elohopea - henki (alkoholi)

Sulfur: Rikki - sielu (eteerinen öljy)

Sal: Suola - keho (suola)

Alkemistinen uuttaminen ei sisällä vain kasvin farmakologisia osia vaan myös sielun!

Ensimmäinen vaihe on hengen eli alkoholin eli elohopean tuottaminen. Kasvin kaikki osat jauhetaan pieniksi paloiksi ja pannaan käymään veden ja hiivan kanssa. Sen jälkeen kun käymisprosessi on valmis, alkoholi tislataan pois nesteestä.

Jäljellejäänyt neste tislataan uudelleen, tällä kerralla kuumennamme sen hitaasti ja annamme sen sitten jäähtyä saadaksemme aikaan sielu periaatteen eli rikin eli eteerisen öljyn tuottamisen, joka on toinen vaiheemme. Öljynerottelusuppilon avulla pääsemme kasvin eteeriseen öljyyn.

Kasvin jäänteitä ei heitetä pois, vaan ne käytetään kolmanteen vaiheeseen, kolmanteen periaatteeseen eli suolaan eli kehoon. Ensiksi kuivaamme kasvin jäänteet ja sitten poltamme ne käyttäen kalsinointia. On tosiasia, että tuli puhdistaa. Useiden kalsinointien ja suodatusten jälkeen saavutamme puhtaan valkoisen suolan.

Tuotantpoltto

Kun erottelu- ja puhdistusprosessit ovat valmiit, yhdistämme uudelleen nuo kolme erillistä komponenttia. Rytmikäs vuorottelu tislauksen ja tiivistymisen välillä kestää useista päivistä viikkoihin valitusta kasvista, jalokivestä tai metallista riippuen.

Vesi

Kaikki elävät organismit sisältävät suuren määrän vettä. Ihovoide tai kosteusemulsio on joko öljy-vesi emulsio tai vesi-öljy emulsio. Vesi tuottaa vahvan molekyylien välisen vetovoiman, joka muodostaa vetysidosrakenteita ja muita vastaavia toimintoja molekyylien välille.

Veden polariteetti tekee siitä ihanteellisen liukenevan aineen ioniyhdistelmille, mikä onkin tieteellinen selitys veden energisoitumisilmiölle. Toisin sanoen vesi kerää energioita ja värähtelyjä. Esimerkiksi kukkaterapia toimii tällä tavoin.

Tuotteisiimme käytetään vain korkealaatuista ja erittäin puhdasta vettä.

Kasvit

Hienostuneiden aktiivisten kasviaineiden tuottaminen ei vaadi vain erityistä tuotantolajia tai -tapaa, vaan erittäin tärkeää on myös se, mistä raaka-aineet ja kasvit ovat peräisin ja mikä on niiden laatu.

Kasvit ovat alkemisteja itsekin, sillä ne ovat itseään ruokkivia organismeja ja vaativat erityistä käsittelyä ja laatua alkemistisen prosessinsa aikana, alkaen soveliaan kasvupaikan tarpeesta aina kosmisten rytmien huomioon ottamiseen silloin, kun ne siementävät ja satoa korjataan.

On itsestään selvää, että me pidättäydymme kaikista kemiallisista lannoitteista ja säilöntäaineista, emmekä me käytä myöskään mekaanisia sadonkorjuuvälineitä.

Kasviemme keho, henki ja sielu säilyvät vahingoittumattomina alkuperäisessä ja kokonaisvaltaisessa muodossaan.Me todella tunnemme tämän päivittäisessä alkemististen kosmetiikkatuotteiden käytössämme.

Kukat

Liuokset

Ihovoiteiden ja emulisioiden emulsion öljyosa tuotetaan perusöljyistä ja -liuoksista.

Liuosten kasvit ovat myös orgaanisesti viljeltyjä ja säilötty kylmäpuristettuun luonnonmukaiseen macadamiapähkinäöljyyn. Ne "kypsyvät" paviljongissa, jossa pidetään yllä pysyvää 37–40 asteen lämpötilaa. Tällä tavoin ne sopeutuvat ihmisen ruumiinlämpöön ja siten pystyvät kehittymään uudelleen täyteen potentiaaliinsa heti levitettäessä iholle.

Aamulla ennen auringonnousua ja jälleen illalla auringonlaskun jälkeen liuoksia sekoitetaan. Tämä liittää ne ihmisen kehollisiin rytmeihin. Tätä voimaa tuotteemme heijastavat!

Liuokset

Eteeriset öljyt

Jopa eteeriset öljyt on jalostettu kasvien alkemistisen prosessoinnin avulla. Niiden tuoksu on hienovaraisempi ja energinen vaikutus paljon vahvempi. Mahdolliset ihoärsytykset eteeristen öljyjen yhteydessä on käytännöllisesti katsoen miltei karsittu pois. Alkemia toimii aineen hienojakoisemmalta tasolta käsin. Esimerkiksi voiteemme yhdistävät kaikki aromaterapian edut ja alkemistisen prosessin hienostuneet energiat.

Eteeriset