Menu

Alkemia

Alkemia

Sisin orgaanisessa kosmetiikassa yhdistyy tuloksellinen ihonhoito ja luonnollisuus. Jalokivien sekä kullan ja hopean pitkään tunnetut vaikutukset yhdessä valittujen kasvien tehon kanssa muodostavat kokonaisvaltiaset hoitotuotteet. Sisin määrittää uudelleen luonnonkosmetiikan kohottamalla tuotteidensa elinvoimaisuuden kohti nautintoa.

Chackrat sis-2

Alkemistinen tekniikka mahdollistaa jokaisen kasvin, mineraalin (jalokivet) ja metallin (kulta, hopea) positiivisien ominaisuuksien ja energioiden säilymisen ja tehostumisen. Vahingolliset ja soluille haitalliset aineet erotetaan hellävaroin ja poistetaan. Lyhyesti voidaankin sanoa, että alkemistinen menetelmä on erottamis-, puhdistamis- ja uudelleenyhdistämisprosessi.

Kaikki käytetyt kasvit ovat orgaanisesti viljeltyjä tai poimittu valvotusti luonnosta. Alkemistiset uutteemme valmistetaan käsin hellästi ja huolellisesti. Vie aikaa jopa kaksi kuukautta tai 1440 tuntia vapauttaa kaikki yrttien, kukkien, mineraalien ja metallien luonnolliset ominaisuudet ja yhdistää ne kosmetiikkatuotteisiimme. Menetelmä on todella monimutkainen ja aikaa vievä, mutta tulokset ovat merkittäviä, kuten tulet itse huomaamaan.

Päämäärämme kosmetiikan kehittämisessä on tarjota kokonaisvaltainen kosmetiikkatuote. Ihomme ja kehomme tasapainottuvat. Tunteemme harmonisoituvat ja rauhoittuvat ja koemme mielemme selkeäksi ja olomme pirteäksi.

Alkemistinen periaate on Sisin filosofia:

"Haluamme tuoda ihmiskunnalle kokonaisvaltaista tasapainotusta luonnon avulla (keho, mieli ja sielu)."

 

Alkemia

Sana alkemistinen on alun perin lähtöisin muinaisesta Kreikasta. "Speo" ja "ageiro" tarkoittavat "erottaa toisistaan" ja "liittää yhteen". Alkemistinen tekniikka antaa mahdollisuuden säilyttää ja tehostaa jokaisen kasvin, mineraalin (jalokivet) ja metallin (kulta, hopea) positiivisia ominaisuuksia ja energioita. Vahingolliset ja soluille haitalliset aineet erotetaan hellävaroin ja poistetaan. Lyhyesti voidaankin sanoa, että alkemistinen menetelmä on erottamis-, puhdistamis- ja uudelleenyhdistämisprosessi.

Päämääränä alkemistisen kosmetiikan kehittämisessä on tarjota kokonaisvaltainen kosmetiikkatuote, jossa raaka-aineiden informaatio ja energia vaikuttavat koko ihmiseen ja ihomme tasapainottuu. Tunteemme harmonisoituvat ja rauhoittuvat ja koemme mielemme ja sielumme selkeäksi ja pirteäksi.

Alkemistinen kosmetiikka

Alkemistisen kosmetiikan käyttö on täysin luonnonmukaista ihonhoitoa, joka jättää iholle hyvänolontunteen yhdessä herkän yrttien tuoksun kanssa. Voidaankin puhua uudesta hoitokulttuurista: Ainutlaatuisesti vaikuttavaa kauneutta!

Alkemia1Alkemistiset ainekset

  • aktivoivat ihon itsesäätelyominaisuuksia
  • suojaavat ympäristön vaikutuksilta
  • harmonisoivat ihon kosteustasapainoa
  • parantavat ihon pintarakennetta
  • torjuvat ihon ikääntymistä
  • hidastavat ryppyjen muodostumista
  • ehkäisevät ihon ärtymistä ja allergisia reaktioita.

Tieto siitä, että olet jälleen suorassa yhteydessä luontoon, tekee päivittäisestä ihonhoidostasi todellisen nautinnon! Perusaineet edustavat korkeinta mahdollista laatua ja puhtautta. Kaikki kasvit ovat orgaanisesti viljeltyjä tai poimittu valvotusti luonnosta. Liuokset, öljyt, uutteet ja kukkavedet valmistetaan käsin hellästi ja huolellisesti.

Vie aikaa jopa kaksi kuukautta tai 1440 tuntia vapauttaa kaikki yrttien, kukkien, mineraalien ja metallien luonnolliset ominaisuudet ja yhdistää ne kosmetiikkatuotteisiin. Menetelmä on todella monimutkainen ja aikaavievä, mutta tulokset ovat merkittäviä, kuten tulet itse huomaamaan.

Nämä energisoivat uutteet ovat nyt käytössä kaikille ihotyypeille monissa erilaisissa hoitotuotteissa, kuten kasvovoiteet, hoitoöljyt, hoitosuihkeet, eliksiirit, mineraalisavinaamiot, puhdistusmaidot ja vartaloemulsiot.

Alkemistiset periaatteet

Uutteemme tuotetaan laajamittaisen prosessin kautta, ja yhdistettynä kokonaisvaltaiseen kasvien-, jalokivien- ja metallienjalostus- menetelmäämme se vapauttaa kaikki elintärkeät energiat ja tasapainottavat ominaisuudet. Tällä tavoin vaikutetaan kaikkiin tasoihin.

Vanhoista perimätiedoista löydämme vertauskuvallisen näkemyksen siitä, että suola, rikki ja elohopea kuvaavat kehoa, sielua ja henkeä. Se tarkoittaa, että nämä kemialliset elementit edustavat myös filosofisia termejä ja ne ymmärretään kolmena "ydinkohtana tai periaatteena".

Kolme periaatetta

kolminaisuus

Mercury: Elohopea - henki (alkoholi)

Sulfur: Rikki - sielu (eteerinen öljy)

Sal: Suola - keho (suola)

 

Nämä kolme periaatetta ovat luontaisia kaikille eliöille ja aineille, mukaan lukien metallit ja mineraalit. Se ei tarkoita, että metallinpalalla olisi sielu tai henki, ei ainakaan tavanomaisessa mielessä. Alkemistisena terminä elohopea esimerkiksi edustaa elämän periaatetta, elämän henkeä, joka Intiassa on Prana. Rikki tarkoittaa sielua, yksilöä, Athmaa Ayurvedassa. Suola puolestaan ilmenee itsenään, mielikuvien aineellisena ilmaisuna, rakenteena, fyysisenä, elohopean eli hengen ja rikin eli sielun säiliönä. Alkemistinen uuttaminen ei sisällä vain kasvin farmakologisia osia vaan myös sielun!

Sisin - alkemistinen jalokivikosmetiikka

Alkemististen kosmetiikkatuotteidemme reseptit ovat peräisin muinaisesta tietämyksestä, joka on periytynyt meidän aikoihimme alkemistisen perimätiedon kautta. Enimmäkseen alkemistinen menetelmä toimii kasvien elämän rytmeillä, niiden elintärkeän voiman tuntemisella ja sillä, kuinka käyttää kasveja siten, että niiden elinvoima myötävaikuttaa kehoomme harmonisoiden ja virkistäen. Luomalla kasvi-, jalokivi- ja metalliuutteemme taidokkailla prosesseilla voimme taata, että täysi uudistamisvoima ja soluja virkistävä vaikutus pidetään hengissä ja yhdistetään siis kaikkiin voiteisiimme ja hoitotuotteisiimme.

Alkemistisen perinteen perusperiaatteet toteuttavat ihmiskunnan kaipausta luonnon läheisyyteen ja luonnonmukaiseen sopusointuun ja kauneuteen. Niissä havaitsemme luonnon voiman ja ominaisuuksien muuntamisen ja käyttämisen. Vanhoista kokemuksista ja nykyaikaisista toteutuksista olemme luoneet uusia kosmetiikkatuotteita.

Alkemia3

Minkä vaikutuksen alkemistiset kasvi-, jalokivi- ja metalliuutteet saavat aikaan kosmetiikkatuotteissa?

Aineellisessa rakenteessa jokaisella ilmenemismuodon tasolla, kuten jalokivillä, metalleilla, kasveilla, eläimillä ja ihmisillä, on oma ainutlaatuinen energiamallinsa ja luonnonlakinsa.

Aine on olemassa kestävyytensä ansiosta, ilman sitä muodostuminen ei olisi mahdollista. Kovinta ainesta maapallolla ovat jalokivet, jotka ovat kosmisen värähtelyn tiivistymiä ja muotoutuneet kiteisessä järjestelmässä. Perusmuoto ja sen symboli on kuutio. Kaikki erilaiset kiteet rakentuvat tämän lain mukaan, löydät niistä joko kuutiorakenteen tai jonkin sen muunnelman: tetraedrin (nelitahokas), pentagondodekaedrin (viisikulmainen säännöllinen monitahokas), ikosaedrin (säännöllinen monitahokas) jne.

Nykyaikaisilla termeillä puhumme "energioista" tai "värähtelyistä". Jokainen aine muodostuu energiasta hienojakoisimmalla tasollaan. Helpoimmin voimme mitata noita värähtelyjä ja niiden vaikutusta veden avulla. Ne vaikuttavat veteen, antavat sille voimaa. Kaikilla luonnonaineilla on oma ainutlaatuinen voimansa ja värähtelynsä, mitä on käytetty erilaisiin tarkoituksiin kautta historian. Voima ilmenee reaktiona vastaavaan kosmiseen värähtelyyn, jota eri planeetat lähettävät.

Voimme havaita, että kulta reagoi aurinkoon ja hopea värähtelee kuun taajuudella. Itse asiassa maapallo heijastaa tai kuvastaa täsmälleen kaiken, mitä löydämme maailmankaikkeudesta.

Alkemia2Hermes Trismegistos, kaikkien filosofisten, uskonnollisten ja henkisten periaatteiden isä, nimesi sen yhdeksi seitsemästä yleismaailmallisesta laistaan "Niin kuin on ylhäällä, niin on myös alhaalla.".

Jokaisessa kiteytyneessä rakenteessa havaitsemme värähtelyä, joka liittyy tiettyyn planeettaan. Tämän aineeseen vaikuttavan ja sitä muovaavan voiman tuloksena voimme luokitella jalokivet, kasvit ja metallit planeettojen mukaan ja ymmärtää niiden perustyyppejä ja viestejä.

Samalla tavoin voimme tarkastella ihmistä. Mikä tahansa kosminen voima ilmenee selvimmin ihmisen kehossa ja persoonallisuudessa, se määrittelee hänen tyyppinsä. Saman värähtelyn tunnistaminen planeetassa ja ihmisessä sekä jalokivissä, metalleissa ja kasveissa selventää sitä, mitkä näistä eri elementeistä ovat sopusoinnussa ja kuuluvat yhteen. Tämä määrittää niiden käyttöä tasapainottavana aineena, suojaamisessa ja hyvänolontuotteena..

Jo Hildegard von Bingen puhuu jalokivien "parantavasta voimasta" kirjassaan "Physica". Mahdolliset käyttöalueet ovat monenlaisia: sivele päälle, laita suuhun, lisää veteen tai viiniin ja monia muita reseptejä.

Kautta historian kaikki tämän maailman hallitsijat ovat käyttäneet kallisarvoisia jalokiviä ja metalleja vahvistaakseen valtaansa, suojelemaan tai niiden tasapainottavien ominaisuuksien takia.

Koe jalokivien, kasvien ja metallien ihmeelliset ominaisuudet alkemististen kosmetiikkatuotteidemme kautta. Tunne luonnon uskomaton energeettinen voma!

Tuotanto

Alkemististen kasviuutteiden tuottamiseksi jaamme kasvin hermeettisen periaatteen mukaan kolmeen elementtiin: suola, rikki ja elohopea.

Ensimmäinen vaihe on hengen eli alkoholin eli elohopean tuottaminen. Kasvin kaikki osat jauhetaan pieniksi paloiksi ja pannaan käymään veden ja hiivan kanssa. Sen jälkeen kun käymisprosessi on valmis, alkoholi tislataan pois nesteestä.

Jäljellejäänyt neste tislataan uudelleen, tällä kerralla kuumennamme sen hitaasti ja annamme sen sitten jäähtyä saadaksemme aikaan sielu periaatteen eli rikin eli eteerisen öljyn tuottamisen, joka on toinen vaiheemme. Öljynerottelusuppilon avulla pääsemme kasvin eteeriseen öljyyn.

TuotantpolttoKasvin jäänteitä ei heitetä pois, vaan ne käytetään kolmanteen vaiheeseen, kolmanteen periaatteeseen eli suolaan eli kehoon. Ensiksi kuivaamme kasvin jäänteet ja sitten poltamme ne käyttäen kalsinointia. On tosiasia, että tuli puhdistaa. Useiden kalsinointien ja suodatusten jälkeen saavutamme puhtaan valkoisen suolan.

Kun erottelu- ja puhdistusprosessit ovat valmiit, yhdistämme uudelleen nuo kolme erillistä komponenttia. Rytmikäs vuorottelu tislauksen ja tiivistymisen välillä kestää useista päivistä viikkoihin valitusta kasvista, jalokivestä tai metallista riippuen.

Vesi

Kaikki elävät organismit sisältävät suuren määrän vettä. Ihovoide tai kosteusemulsio on joko öljy-vesi emulsio tai vesi-öljy emulsio. Vesi tuottaa vahvan molekyylien välisen vetovoiman, joka muodostaa vetysidosrakenteita ja muita vastaavia toimintoja molekyylien välille.

Veden polariteetti tekee siitä ihanteellisen liukenevan aineen ioniyhdistelmille, mikä onkin tieteellinen selitys veden energisoitumisilmiölle. Toisin sanoen vesi kerää energioita ja värähtelyjä. Esimerkiksi kukkaterapia toimii tällä tavoin.

Tuotteisiimme käytetään vain korkealaatuista ja erittäin puhdasta vettä.

Kasvit

KukatHienostuneiden aktiivisten kasviaineiden tuottaminen ei vaadi vain erityistä tuotantolajia tai -tapaa, vaan erittäin tärkeää on myös se, mistä raaka-aineet ja kasvit ovat peräisin ja mikä on niiden laatu.

Kasvit ovat alkemisteja itsekin, sillä ne ovat itseään ruokkivia organismeja ja vaativat erityistä käsittelyä ja laatua alkemistisen prosessinsa aikana, alkaen soveliaan kasvupaikan tarpeesta aina kosmisten rytmien huomioon ottamiseen silloin, kun ne siementävät ja satoa korjataan.

On itsestään selvää, että me pidättäydymme kaikista kemiallisista lannoitteista ja säilöntäaineista, emmekä me käytä myöskään mekaanisia sadonkorjuuvälineitä.

Kasviemme keho, henki ja sielu säilyvät vahingoittumattomina alkuperäisessä ja kokonaisvaltaisessa muodossaan.Me todella tunnemme tämän päivittäisessä alkemististen kosmetiikkatuotteiden käytössämme.

 

Liuokset

LiuoksetIhovoiteiden ja emulisioiden öljyosa tuotetaan perusöljyistä ja -liuoksista.

Liuosten kasvit ovat myös orgaanisesti viljeltyjä ja säilötty kylmäpuristettuun luonnonmukaiseen macadamiapähkinäöljyyn. Ne "kypsyvät" paviljongissa, jossa pidetään yllä pysyvää 37–40 asteen lämpötilaa. Tällä tavoin ne sopeutuvat ihmisen ruumiinlämpöön ja siten pystyvät kehittymään uudelleen täyteen potentiaaliinsa heti levitettäessä iholle.

Aamulla ennen auringonnousua ja jälleen illalla auringonlaskun jälkeen liuoksia sekoitetaan. Tämä liittää ne ihmisen kehollisiin rytmeihin. Tätä voimaa tuotteemme heijastavat!

Eteeriset öljyt

EteerisetJopa eteeriset öljyt on jalostettu kasvien alkemistisen prosessoinnin avulla. Niiden tuoksu on hienovaraisempi ja energinen vaikutus paljon vahvempi. Mahdolliset ihoärsytykset eteeristen öljyjen yhteydessä on käytännöllisesti katsoen miltei karsittu pois. Alkemia toimii aineen hienojakoisemmalta tasolta käsin. Esimerkiksi voiteemme yhdistävät kaikki aromaterapian edut ja alkemistisen prosessin hienostuneet energiat.

Jalokiviuutteet

Jalokivet vaativat samanlaisen alkemistisen käsittelyn. Ne jauhetaan pieniksi paloiksi, hienonnetaan, liuotetaan ja puhdistetaan käyttämällä orgaanisia liuottimia kuten etikkaa ja alkoholia.

Useiden uuttamis- ja puhdistusvaiheiden jälkeen tämä jalokivitinktuura tislataan toistuvasti kuunkierron vaiheen ja jalokiven tyypin mukaan.

Jokaisen jalokiven kiteisestä rakenteesta vastaavat ytimen ja molekyylien väliset voimat puretaan ja vapautetaan monimutkaisten vaiheiden kautta, joita voimme kuvailla tässä vain yksinkertaistetussa muodossa.

Aikaansaadut suolat nesteytetään ja lisätään sitten voiteidemme ja emulsioidemme vesiperäiseen osaan.Tällä tavoin jalokiviuutteiden kaikki tiedot ja hienovaraiset energiat siirretään eteenpäin.


15 jalokiviuutteet116 jalokiviuutteet217 jalokiviuutteet3

Metalliuutteet (kulta ja hopea)

Pitkän alkemistien jonon perinnöksi jättämä perinteinen taito nesteyttää metalleja ja tehdä vapautetusta energiasta sopivaa ihmisen elimistölle huipentuu nerokkaasti "Aurum Potabilessa" nestemäisessä kullassa ja "Argentum Potabilessa" nestemäisessä hopeassa.

Jokaisesta aineesta peräisin oleva valo/energia voidaan vapauttaa vain alkemististen prosessien kautta. Tämä metalliuute toimii tehokkaasti kulta- ja hopeavoiteissamme ja muissa kulta-/hopeasarjamme tuotteissa.Taidokas alkemistinen menetelmä on tarpeen kullalle ja hopealle, jotta niiden täysi vaikutus olisi ihon käytettävissä.

Uudistuminen, puhdistuminen, myrkkyjenpoistuminen ja elvyttäminen ovat positiivisia lopputuloksia. On vaikuttavaa tuntea ja nähdä tämä vaikutus iholla.
Metalliliuot

Sisin – alkemistisen jalokivikosmetiikan edut

Sisin- alkemistinen kosmetiikka erottautuu korkean laatunsa ja puhtautensa kautta.

Koko tuotantoprosessi hoidetaan erittäin huolellisesti. Kaiken tämän johdosta me pidättäydymme kaikkien kemiallisten lannoitteiden ja kasvinsuojeluaineiden käytöstä. Liuostemme ja uutteidemme kasvit poimitaan käsin ja kuivataan huolellisesti aidon silkin päällä. Liuokset (öljyn uuttamiset) kypsyvät puisessa paviljongissa tasaisessa lämpötilassa (ihmisen ruumiinlämpö) ja niitä sekoitetaan rytmisesti joka päivä.

Hydrolaattien kasvit tislataan huolellisesti ja kaikki ainekset, kuten eteeriset öljyt, jäävät tisleeseen. Sen takia säilytys alkoholissa ei ole tarpeen.

tyttruohikossaEteeriset öljyt, joita käytämme tuotteissamme, ovat kaikki viljelty valvotusti ja ekologisesti ja tuotettu vanhalla perinteisellä tavalla. Kasvi-, jalokivi-. ja metalliuutteet on perinteisesti tuotettu alkemistisen periaatteen mukaan. Alkemistiset uutteet ovat paljon enemmän kuin vain tavallisia uutteita. Kaikki positiiviset ja tärkeät aineet ja tiedot ovat käytettävissä ja voivat vaikuttaa monitasoisesti. Alkemistiset uutteet sisältävät aineen "vapautettua valoa/värähtelyä". Tämä valo/värähtely tasapainottaa ihon toimintaa ja auttaa sitä korjaamaan itse itseään.

Laajan alkemistisen jalostamisen ansiosta luodaan syvällinen ja kokonaisvaltainen vaikutus ihoon ja koko ihmisen hyvinvoinnista.Tulemme tietoisiksi hyvinvoinnin uudesta ulottuvuudesta: Säteilevä ulkonäkö saa sinut vakuuttuneeksi Sisin- alkemistisesta kosmetiikasta.