Menu

Silmänympäryshoito

Silmänympäryshoito

Silmänympärysiho on kaikkein ohuin ihoalue. Silmänympärysihon alue on kahdeksan kertaa ohuempaa kuin muualla kasvoissa ja silti se on ilmeikkäin osa kasvojemme ihoa. Siinä on myös vähemmän talirauhasia. Siksi silmänympärysihon kestävyys rasituksia (ilmehtiminen, päätetyöskentely, aurinko, vuotavat silmät) vastaan on muita ihoalueita heikompi ja se usein paljastaakin ikääntymisen merkit ensimmäisenä. Herkkä ja ohut ihoalue tarvitsee oman hoidon.

Silmänymäryihonhoito 62€

Silmänympäryshoidossa keskitytään ihoalueen vahvistamiseen, kosteuttamiseen ja suojaukseen tarpeiden mukaan. Hoito tehdään vain silmänympärysiholle tarkoitetuilla hoitoaineilla, sillä muut tuotteet saattavat aiheuttaa turvotusta, kuivuutta, kutinaa tai silmien vuotamista. Hoito voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai yhtenä erikoiskäsittelynä kasvohoidon yhteydessä.

Silmänympärysihon laserhoito 350€

Iän myötä roikkumaan alkaville yläluomille ja silmänympärysalueen juonteiden tasoittamiseen Nlite laser on tehokas vaihtoehto. Oman kollageenivaipan vahvistuminen antaa takasin ryhdin sekä tasoittaa ihon juonteita. Hoito tulokset alkavat näkyä asteittain kollageenivaipan vahvistuttua. Hoito toteutetaan hoitosarjana.
Lue lisää Nlite laserista.