Menu

Happibaari

Happibaari

Happi on elämän perusedellytys, se on luonnon alkuaineista yleisin. Kehossa happi edistää solujen uusiutumista, tasapainottaa hermojärjestelmää, vahvistaa sydämen toimintaa, parantaa muistia ja keskittymiskykyä, vaikuttaa myönteisesti vastustuskykyyn ja näköaistiin, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja puhdistaa elimistöä kuona-aineista. Hapen on myös todettu tehoavan päänsärkyihin, väsymykseen, unettomuuteen, iho-ongelmiin, mielialaan ja jopa krapulaan.
Riittävä hapensaanti vaikuttaa ihoon laaja-alaisen positiivisesti; epidermiksen ravinnonsaanti ja solumuodostus ja ihon rakenne paranee. Lisäksi dermiksen sidekudos voi paremmin ja kollageenin muodostus tehostuu, jolloin ihon kimmoisuus säilyy hyvänä.

Tavallisessa hengitysilmassa on noin 21 prosenttia happea.Tutkijat ovat todenneet Antarktiksen porauksissa analysoiduista ilmakuplista, että ilman happimäärä on ollut aikanaan 38-40%. Saasteet, myrkyt, sademetsien hakkuut ja muiden luonnollisten hapentuottajien tuhoutuminen luonnossa ovat
laskeneet ilman happipitoisuuden yli 38%:sta jopa alle 20%:iin. Koska kehomme eivät ole tottuneet alhaiseen happipitoisuuteen kertyy haitallisia myrkkyjä soluihin, kudoksiin, elimiin ja verenkiertoon.
Riittävä ilman happipitoisuus on elinehto: 6 %:n happipitoisuus johtaa jo ihmisen kuolemaan.

sininenkuplivapKehossa happi
- edistää solujen uusiutumista
- tasapainottaa hermojärjestelmää
- vahvistaa sydämen toimintaa
- parantaa muistia ja keskittymiskykyä
- parantaa vastustuskykyä
- vahvistaa näkökykyä
- nopeuttaa aineenvaihduntaa
- puhdistaa kehoa kuona-aineista

KENELLE LISÄHAPESTA HYÖTYÄ

Happi on luonnontuote, joten sen käyttö on turvallista. Hoitoa ei kuitenaan suositella henkilöille, joilla on verenpainetauti tai sydänsairauksia ennen kuin hän neuvottelee asiasta lääkärinsä kanssa.
Stressioireisiin, päänsärkyyn, väsymykseen tai alavireisyyteen voi saada avun happibaarista. Happibaarin kautta saatava lisähappi palauttaa nopeasti kadonneen energian ja elinvoiman. Usein jo ensimmäisen hoidon jälkeen olo on virkeämpi.
Lisähapesta on hyötyä erityisesti hengityselinsairauksista esim. astma, keuhkoputken tulehdus kärsiville, tupakoitsijoille, migreenistä, päänsärystä ja lihassäryistä kärsiville. Happi tasoittaa myös lentomatkan jälkeistä aikaeroväsymystä. Lisähappi helpottaa kehoa palautumaan urheilusta.
"Happivarantoaan" voi kohentaa huomattavasti ulkoilemalla säännöllisesti puhtaassa ilmassa. Ulkoilu puhtaassa ulkoilmassa vaikuttaa ihon heleyteen ja elinvoimaan huomattavasti. Jos ulkoilu jää jostain syystä vähemmälle saa iholle ja koko keholle elinvoimaa happibaarista.

Hapen vaikutus kehoon
Happibaarinpullotp- aktivoi kehon toimintoja
- poistaa päänsärkyä, migreeniä
- virkistää, poistaa väsymystä
- helpottaa unettomuutta
- auttaa iho-ongelmissa
- parantaa mielialoja
- nopeuttaa krapulasta palautumista
- nopeuttaa kehon palautumista urheilusuorituksen jälkeen
- tehostaa happibaarikäynnin jälkeisiä hoitoja

HAPPI JA IHO

Riittävä hapen määrä on elinehto solujen ja ihon uudistumiselle.
Kuten koko elimistö, tarvitsevat myös ihon solut happea. Hengittäessämme happi siirtyy keuhkoista veren punasoluihin ja sen avulla solujen mitokondrioihin. Hapen avulla solut saavat ravinnosta tarvitsemansa energian. Tätä kutsutaan soluhengitykseksi. Kun saamme riittävästi happea, paranee yleinen kunto ja terveys. Iho on terveen ja hyvinvoivan näköinen ja se saa ravintonsa mikroverenkierron kautta.
Veren happipitoisuus vähenee kuitenkin dramaattisesti ikääntymisen myötä, lisäksi happikatoon vaikuttaa virheellinen hengitystapa, ilman saasteisuus, liiallinen UV-säteily, stressi, depressio. Myös vääränlaiset ravintotottumukset, tupakointi, liiallinen alkoholinkäyttö sekä akuutit ja krooniset tulehdukselliset prosessit vähentävät hapen määrää ihossa.

Hapen edut iholle
- auttaa iho-ongelmissa
- ihon ravinnonsaanti paranee
- iho uusiutuu nopeammin
- iho on kirkkaampi ja kuulaampi
- kollageeni- ja elastiinisynteesi tehostuu= kimmoisuus paranee
- kuivuus ja karheus vähenee
- ihon vastustuskyky paranee
- iho pystyy käyttämään paremmin sille levitetyt tehoaineet
- happibaari käynnin jälkeisen hoidon tulokset tehostuvat

PARHAAT TULOKSET

Happibaarissa voi käydä virkistymässä, silloin jo yksi käyntikerta riittää. Parantunut happitaso tehostaa toisten hoitojen vaikutusta. Varsinkin laserhoitoja, joissa veren happipitoisuudella on suuri rooli tuloksien saannissa.
Tehokkaimman tuloksen happibaarikäynnistäsi saat, kun asetat happiviikset hyvälle kohdalle lähelle nenääsi ja hengittelet nenän kautta sisään ja suun kautta ulos.
Happihengittelyn tulokset tunnet kehossasi noin 30 minuutin kuluttua hoidosta.
Pysyvämpiin tuloksiin pääsee käymällä happibaarissa säännöllisesti, noin kolmesta viiteen kertaa viikossa. Iho-ongelmat lievittyvät ja ihon väri muuttuu terveemmäksi säännöllisen käytön myötä. Myös vireystaso nousee.

HappibaarissapMITEN HAPPIBAARI TOIMII

Happibaarin sisällä on kompressori, joka imee hapen ympäröivästä ilmasta. Happi tiivistetään, puhdistetaan saasteista ja johdetaan keskusyksikköön, josta sitä hengitetään korvamikrofonia muistuttavan "happiviiksen" kautta. Hengitettävä happi on noin 80 prosenttista. Se on hajutonta, mutta happibaarissa siihen on mahdollista lisätä aromaterapeuttisia, eteerisiä öljyjä.

HAPPIBAARIN KÄYTTÖ

Hoito sopii melkein kaikille. Hoidonesteet ovat verenpainetauti ja sydänsairaudet. Tällöin pitää ennen hoitoon menoa olla hoitavan lääkärin lupa.
Hoitoa suositellaan otettavaksi 3 kertaa viikossa. Paras hoitotulos saavutetaan neljän viikon hoidolla eli 12 kerran sarjalla.

HAPPIBAARIT MAAILMALLA

Happibaarit ovat erityisen suosittuja Yhdysvalloissa ja Aasian maissa, missä ilma on hyvin saastepitoinen. Saastumisen ja otsonikerroksen tuhoutumisen vuoksi hengitysilmamme sisältää happea enää vain 21 prosenttia. Vähäinen happipitoisuus yhdistettynä nykypäivän stressaavaan elämäntapaan lisäävät fyysistä ja psyykkistä pahoinvointia sekä väsymystä.
Happibaareja löytyy kansainvälisiltä lentokentiltä, sillä hapen on todettu helpottavan aikaerorasitusta.

Maailman suurista tähdistä ainakin Madonna on ihastunut laitteen hyvää tekeviin vaikutuksiin niin, että on kuuleman mukaan hankkinut jokaiseen kotiinsa oman happibaarin.

HAPPIBAARIHINNASTO:

Katin kauneuskulman happibaari on ns. omatoimihoito, johon aulaohjaaja ohjaa asiakkaan myymälän aukioloaikana eli arkisin 10-18 välisenä aikana ilman ajavarausta.


Happibaarikäynti muun hoidon yhteydessä 13€
Happibaari käynti 15€

Sarjakortille ostettuna
Viikon kuuri, 3 kerran sarja 39€
Kahden viikon kuuri: 6 kerran sarja 75€
Kolmen viikon kuuri: 9 kerran sarja 109€
Neljän viikon kuuri: 12 kerran sarja 139€

Osta lahjakortti happibaariin.

Asiakaskokemus happibaarissa
"Alkava päänsärky tuntui ohimoillani. Istuin happibaariin ja asettelin happiviiksen sopivaan asentoon. Laitteen käynnistyttyä nenääni tulvahtivat kevyet tuoksut. Laite nytkähteli hiljaa ja sininen neste kupli hitaasti läpinäkyvässä pullossa.
Kymmenen minuutin päästä hoito loppui. Riisuin happiviiksen pois ja tunnustelin olotilaani. Mikään ei ollut muuttunut juurikaan. Lähdin kauppaan, varttitunnin kuluttua huomasin, että oloni oli pirteämpi ja jotenkin kevyempi. Ja mikä parasta, päänsärky oli kadonnut. Se siis toimi sittenkin, vaikkei ihan heti hoidon jälkeen vielä tuntunutkaan." Jaana