Menu

Nlite-laser

Nlite-laser

Nlite laserilla laserointia huipputuloksiin. Katin Kauneuskulmassa otettiin käyttöön Suomen kolmas ihon pintaa vahingoittamaton Nlite laser. Olemme jo usean vuoden ajan saanet laserilla tuloksia ihon nuorennukseen, kiinteytykseen, ryppyjen tasoittamiseen, akneen ja arpien häivytykseen. Samoin laser on ollut korvaamattomana apuna couperosa ihon värin tasoittamisessa sekä häiritsevien yksittäisten verisuonten tuhoamisessa. Myös iän myötä roikkuvat yläluomet ovat olleet hoitokohteena hyvin tuloksin. Hoitojen vaikutuksia on nähtävillä kuvina monen vuoden työskentelyn ajalta. Pyydä kansiota katsottavaksesi

nlitelaserKatinNlite laser on ihon pintaa vahingoittamaton tehokas laser, joka mahdollistaa hoitojen ottamisen vaikka ruokatunnillla eikä sairauslomia tarvita. Hoitokohteen ja ihon reagointivasteen mukaan hoito ja sen voimakkuudet rakennetaan aina yksilöllisesti käyttäen eri hoitopäitä ja voimakkuuksia.

Nuorennushoidoissa laser stimuloi luonnollisen kollageenin tuotantoa huomattavasti ja näin ollen rypyt tasoittuvat ja arpien pohjat nousevat ylös. Tulokset alkavat näkyä noin 1-3 kk jälkeen hoidosta.

Couperosa-ihoa hoidetaan Nlite laserilla aluksi niin, että ensin vahvistetaan kudosta kollageenistimulaatiohoidolla, sitten ihon vahvistuttua iho ei enää ole niin reagoiva eikä punoittava. Jos tämän jälkeen kuitenkin yksittäiset suonet vielä häiritsevät voidaan niitä sulkea laserin avulla. Tässä toimenpiteessä iholle muodostuu mustelmia, jotka vaalenevat 1-2 viikon aikana ja vaurioituneet suonet häviävät muuta ihoa vahingoittamatta.

Aknen hoidossa kohdistettu laservalo tappaa ja vähentää niitä bakteereja, jotka aiheuttavat tulehdusta. Laser myös stimuloi ihon luonnollista korjautumismekanismia.

Nlite laserin vaikutusmekanismi

Nliten keltainen valosäde kulkee ihon päällimmäisen kerroksen epidermiksen (orvaskeden) läpi ja kohdistuu erityisesti pieniin alemman kerroksen eli dermiksen verisuoniin. Tämä aiheuttaa tulehduksen välittäjäaineiden vapautumisen ja johtaa fibroblast-solujen tehostuneeseen tuotantotoimintaan. Fibroblast-solut ovat soluja, jotka tuottavat iholle kollageenia. Välittäjäaineiden vapautuminen aiheuttaa siis kudoksen korjaantumismekanismin ja näin fibroblast-solut alkavat taas tuottaa kollageenia tehokkaasti.

Hoitoaika on lyhyt. Hoito on kivutonta tai lähes kivutonta. Hoidon aikana tunnet iholla lämpöä ja hoidon jälkeen hoitoalue on yleensä kauniin näköinen ja rauhallinen.Jos kuitenkin punoitusta tai kevyttä purppuraa ilmenee, iholle voi laittaa hoidon päätteeksi meikkiä (yksittäisten verisuonten sulkemishoidossa syntyy mustelmia).

Ennen hoitoa

Haluamme taata tehokkaat, mutta turvalliset Nlite- hoidot. Ennen jokaista hoitoa saat täytettäväksi esitietolomakkeen, jossa varmistamme terveydentilasi. Muutamia hoitoesteitä Nlite laerhoidolle on: syöpä, epilepsia, ensimmäisen asteen diabetes estävät hoidon tekemisen. Lisäksi raskaana oleville emme - varmuuden vuoksi tee valohoitoja. Jotkut antibiootit, roaccutan ja muut valolle herkistävät lääkkeet siirtävät hoidon aloitusta, jotta turvalliset ja  tehokkaat hoidot ovat mahdollisia.

Nlite hoidon tuloksien tehostus:

Nlite hoidon jälkeen hoito-ohjeet ovat kaksivaiheiset: voimakkaan kudosreaktion turvaamisaika (noin viikko hoidosta) ja tulosten rakennusaika tämän jälkeen.

Viikko (ennen ja) jälkeen Nlite hoidon jätä pois seuraavat valmisteet, jotka turhaan laimentavat kudosreaktiota:

• antihistamiinit
• tulehduskipulääkkeet
• voimakkaasti korjaavat valmisteita kuten aloevera, arnikka ja mäkikuisma
• vitamiinit ja antioksidantit
• tupakka ( ainakin muutama tunti ennen hoitoa, sillä veressäsi olevan hapen määrä hoitohetkellä vaikuttaa kudosreaktioon).

Viikon kuluttua hoidosta: kudosreaktiolla saatu "uudelleenrakentaminen" on käynnissä, lisää sisäiseen käyttöön seuraavia ainesosia:

• c- vitamiini
• aminohapot kun arginiini
• antioksidantit
• aloevera

Hoito-ohjeistuksessa saat yksilölliset ohjeet myös ihosi uv- suojaukseen ja tehohoitoaineisiin, jotka tukevat hoitotuloksiesi saavuttamista.

Ihon kiinteytys- ja nuorennushoidot

Nlite-impulssilaser tarjoaa erittäin kehittyneen, ihoa vahingoittamattoman laserhoidon juonteiden ja ryppyjen pehmentämiseen ja poistamiseen. Hoito perustuu ihon oman luonnollisen kollageenin lisääntymiseen ja siksi iho on nuoremman, tasaisemman ja terveemmän näköinen.

Mihin Nlite-laserhoito perustuu?

nlite kollagNlite on turvallinen laserhoito, ihoa vahingoittamaton, joka stimuloi luonnollista kollageenituotantoa ihossa. Kun vanhenemme, kollageenin määrä vähenee ja uuden tuotanto laskee, näin iholle syntyy juonteita ja ryppyjä. US Pharmaceuticalin tekemät kliiniset tutkimukset Nlite-laserista ovat osoittaneet, että monissa tapauksissa luonnollisen kollageenin tuotanto lisääntyi jopa 85 prosenttia: kollageenivaipan paksuunnuttua juonteet ja rypyt tasoittuvat.

Nliten keltainen valosäde kulkee ihon päällimmäisen kerroksen epidermiksen (orvaskeden) läpi ja kohdistuu erityisesti pieniin alemman kerroksen eli dermiksen verisuoniin. Tämä aiheuttaa tulehduksen välittäjäaineiden vapautumisen ja johtaa fibroblast-solujen tehostuneeseen tuotantotoimintaan. Fibroblast-solut ovat soluja, jotka tuottavat iholle kollageenia. Välittäjäaineiden vapautuminen aiheuttaa siis kudoksen korjaantumismekanismin ja näin fibroblast-solut alkavat taas tuottaa kollageenia tehokkaasti.

Koska hoito perustuu ihon oman luonnollisen kollageenin lisääntymiseen, on tulos luonnollinen, vaikkakin uskomaton. Vaikutustavasta johtuen hoidon tulos ei näy heti, vaan alkaa näkyä asteittain noin kuukauden jälkeen ensimmäisestä hoidosta.

Miten hoito tehdään?

nlite couperosaToisin kuin monet muut laserilla tehtävät pintahoitotekniikat, hoitomenetelmä on kivuton eikä vaadi puudutusta tai toipumisaikaa. Hoidossa tuntuu vain pieni kihelmöivä tunne, kun laservalo imeytyy ihoon. Nlitellä on hoidettu tuhansia potilaita kautta maailman ja tyytyväisyys on ollut huippuluokkaa. Nlite on turvallisempana, nopeampana ja huokeampana hoitomuotona nopeasti korvaamassa olemassa olevat kirurgiset toimenpiteet.

Hoito itsessään on hyvin nopeaa; koko kasvojen hoito kestää n. 30 minuuttia. Hoito on täysin turvallinen eikä jätä yleensä merkkejä iholle, koska laser toimii ihon alemmissa kerroksissa. Tästä johtuen hoito voidaan tehdä esim. lounastauolla; hoidon jälkeen iholle voidaan laittaa meikki peittämään mahdollinen kevyt punoitus, purppura tai yksittäisten suonien tuhoamisesta aiheutuneet mustelmat.

Hoitoja suositellaan kolmesta viiteen. Hoidot tehdään kahden - neljän viikon välein. Seuraavien kolmen kuukauden aikana iholla huomaa juonteiden ja ryppyjen asteittaista vähenemistä, kun ihon luonnollinen kollageenitaso kasvaa. Lisähoitoja ja saavutetun tilanteen ylläpitohoitoja suositellaan noin vuoden välein, mutta tarve on hyvin yksilöllistä.

Mitä pitää huomioida ennen hoitoa ja sen jälkeen?

rypyt suuNLite-laserin avulla iholle aiheutetaan siis kudosreaktio, joka sitten aktivoi fibroblast-solut tuottamaan kollageenia. Jotta tämä stimulointi tapahtuu tehokkaasti ei tulehduskipulääkkeitä tai antihistamiinia tule käyttää viikkoon ennen ja jälkeen hoidon. Lisäksi suosittelemme, että antibioottikuureista olisi kulunut vähintään kaksi viikkoa. Antibiootin vaikutus saattaa vähentää haluttua kudosreaktiota.

Tupakointi on uv-valon ohella yksi eniten ihoa ennenaikaisesti vanhentavista tekijöistä. Tuloksien kannalta on oleellisen tärkeää, että veressä on hoitohetkellä mahdollisimman paljon happea. Siksi tupakointi hoitopäivänä tai vähintään kaksi tuntia ennen hoitoa ja hoidon jälkeen on kielletty. Toki tupakointi tämänkin jälkeen huonontaa tulosta, koska se aiheuttaa ihoa vanhentavia vapaita happiradikaaleja kaiken aikaa.

Ihon alettua tuottaa uutta kollageeni vaippaa tarvitsee iho rakennusaineita: huolehdithan terveellisestä ruokavaliosta erityisesti proteiinin ja C-vitamiinin tarve prosessin aikana kasvaa. Muista, että esim. stressi vähentää syödyn c-vitamiinin osuutta huomattavasti.

Tuloksien pysyvyyden maksimoimiseksi kartoitamme myös ihollesi sopivimman päivittäisen uv-valosuojan.

Kollageenistimulaatio hoidoissa jatko- ja ylläpitohoitoja suosittelemme tulostoiveiden ja tarpeiden mukaan noin kerran 9 kuukaudessa.

Muistilista mahdollisimman tehokkaaseen Nlite laserhoitoon:

  • vältä tulehduskipulääkkeita, antihistamiinia
  • ei antibioottikuurien aikana
  • vähennä tupakointia, kielletty ennen hoitoa
  • uv- suojan käyttö
  • lisää sisäisesti C- vitamiinia ja proteiinia (aminohappoja)
  • paikalliset vahvistavat hoitoaineet

 

Kollageenistimulaatio-hoidot;

ihon kiinteytykseen ja ryppyihin
sekä couperosaihon vahvistamiseen

Suositellaan 3-5 kertaa parhaimmillaan kahden- neljän viikon välein

Silmänympärys

350 €/hoitokerta

Suunympärys

300 €/hoitokerta

Posket

300 €/hoitokerta

Otsa

200 €/hoitokerta

   

Kaula

300 €/hoitokerta

Koko kasvot

600 €/hoitokerta

Koko kasvot ja kaula

850 €/hoitokerta

Kasvot, kaula ja decoltee

1190€/hoitokerta

N`lite laser - konsultaatio 25 €, konsultaatio käynnin hinta hyvitetään ensimmäisellä hoitokerralla.

Varaa aikasi puhelinpalvelustamme tai kysy lisää
Varaa aikasi 24/7 nettiajanvarauksestamme.

Couperosan ja acne rosacen hoito

nlite couperosa2Couperosaihoa hoidettaessa on yleensä ensin tärkeää vahvistaa koko kudosta, jotta saatu hoitotulos on tasainen. Alussa lähdetään kollageenistimulointi hoidolla vahvistamaan ihoa. Vahvistunut kollageenivaippa vaalentaa couperoottista ihoa ja vähentää sen punoitusherkkyyttä. Tämän jälkeen, - mikäli yksittäiset verisuonet vielä häiritsevät, voi tuloksellisesti aloittaa suonien hajoittamisen laserilla.Couperosaihon vahvistavaa hoitoa toteutetaan kolmesta viiteen kertaan. Tulokset alkavat näkyä, kun ihon kollageenivaippa alkaa vahvistua 1-3 kk kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta.

Konsultaatiossa suunnitellaan hoitojen tarve tulostoiveiden sekä tarpeiden mukaan.

Kollageenistimulaatiohinnasto yllä.

Yksittäisten suonten hoito

Yksittäisiä suonia hoidettaessa tulokset välittömät, joskus kuitenkin joudutaan hoito uusimaan useamman kerran. Lisäksi hoitojen määrä riippuu siitä pyritäänkö hoito tekemään ilman mustelmia vai ei.

Nliten keltainen valosäde kulkee ihon päällimmäisen kerroksen (orvaskeden) läpi ja kohdistuu erityisesti alemman kerroksen verisuoniin, jotka muodostavat suoniston. Tarkasti suodatettu laservalo kuumentaa suonet ja hajottaa niitä. Samalla elimistön luonnollista paranemisprosessia stimuloidaan korjaamaan verisuonistoa. Näkyvä ongelma, liiallinen verisuonisto häivytetään

  • yksittäiset laajentuneet verisuonet
  • hemangioma
  • kirsikka- ja hämähäkkiluomet
  • portviini- läiskät

Yksittäisten verisuonten hajoitushoitoa tehtäessä on huomioitava, että iholle aiheutuu suonien sulkemisesta mustelmia, jotka katoavat viikon kahden kuluessa.

Laajentuneet yksittäiset verisuonet (esim. nenän pielet) 

300 €/hoitokerta

Tapauskohtaisesti 1-6 hoitoa

Laajemmat alueet katsotaan konsultaatiossa

 300-500€

 

.

 

 

 

N'lite laser - konsultaatio 25 €, konsultaatio käynnin hinta hyvitetään ensimmäisellä hoitokerralla.


Varaa aikasi puhelinpalvelustamme tai kysy lisää
Varaa aikasi 24/7 nettiajanvarauksestamme.

Aknen ja aknearpien hoito

Nlite-laserilla on saatu nyt vuosien ajan erinomaisia tuloksia aknen hoidossa. Hyvin toimiva laserhoito on vaihtoehto aknen lääkehoidoille, ja sillä saadaan hyviä tuloksia vähillä hoitokerroilla.Aknen hoidossa Nliten laservalo tappaa ja vähentää niitä bakteereja, jotka aiheuttavat tulehdusta. Laser myös stimuloi ihon luonnollista korjautumismekanismia.

nlite_akne

Lontoossa toimiva aknehoitoihin erikoistunut ihotautilääkäri Tony Chu on tehnyt laajat tutkimukset, joiden tulokset on julkaistu Lancetissa. Tulokset ovat niin hyvät ja selkeät, että Nlite system on ensimmäinen lasermenetelmä, joka on saanut täyden FDA-hyväksynnän tulehduksellisen aknen hoitoon.

Hoito tehdään 2-3 kertaa kuukauden välein. Tähän mennessä saadut tulokset viittaavat kolmeen paranemisen vaiheeseen. Hoitopäivänä pitäisi tuntua kosketusherkkyyden häviävän. Seuraavina päivinä useimmat ihmiset ovat huomanneet, että olemassa olevat aknenäpyt purkautuvat äkisti. Seuraavina viikkoina näkyy punoittavien alueiden paranemista, ja kun vanhat ongelmakohdat paranevat, ja arpeutumisen vähenemistä. Parhaat tulokset arpeutumisen hoidossa vaativat useamman kuin yhden hoitokerran.

Aknessa tulokset näkyvät jopa kahden viikon sisällä ensimmäisestä hoidosta. Huomioitavaa kuitenkin on, että muutama viikko ensimmäisestä hoidosta iho saattaa puskea talia ja epäpuhtauksia ulos voimakkaasti.

Aknen hoidossa tulosten on osoitettu pysyvän jopa 9 kk, jonka jälkeen ylläpito voi olla tarpeen, tulokset ja niiden kesto ovat kuitenkin yksilöllisiä.

Aknearpien/aknehoito kasvoilta yhdeltä alueelta

250 €/hoitokerta

Hoidot yleensä 3-5 kertaa huom. aknehoidossa ylläpidon tärkeys

Aknearpien/aknehoito laajemmalta alueelta

250-500€/hoitokerta

Hinta selviää konsultaatiossa

N`lite laser - konsultaatio 25 €, konsultaatio käynnin hinta hyvitetään ensimmäisellä hoitokerralla.

Varaa aikasi puhelinpalvelustamme tai kysy lisää
Varaa aikasi 24/7 nettiajanvarauksestamme.

Asiakaspalaute Nlite kiinteytyksestä:
"Hoidossa käynnistä on hieman aikaa, mutta tullessani oli melkoisen epäileväinen sen tehokkuudesta. Ainahan erilaisia "ryppyhoitoja" tarjotaan naisille, mitä ihmeellisimmillä verukkeilla. MUTTA..kaikin puolin 3 kerran sarjahoidon jälkeen kasvojen iho muuttui kiinteämmäksi ja entinen herkkä+ohut iho sai uutta elinvoimaa. Jälkeen päin kävin myös poistattamassa muutaman katkenneen verisuonen kasvoistani ja eivät ole tulleet takaisin!"
Hanna

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna