Varoitus
  • JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 819
Menu

Yritysesittely

Yritysesittely

Vantaan yrittäjien kirjoitus 2016

Erikoisosaamisena iho ja ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi

Katin Kauneuskulma on ihonhoidon asiantuntijaliike; olemme palvelleet asiakkaitamme jo 30 vuotta. Tarjoamme erikoishoitopalveluja, -tuotteita ja ammattilaisratkaisuja ihonhoitoon. Suhtaudumme ihoon ja sen hoitoon nykyaikaisesti, tyypittämättä ihoa yhteen ihotyyppimuottiin, kunnioittaen vuosituhansien takaista tietoa sekä käyttäen hyödyksi tehokasta teknologiaa kuten Nlite-laseria ja E-style valoimpulssi menetelmiä.

Filosofiamme kiteytyy käsitykseemme kokonaisuudesta, jolloin kaikki vaikuttaa kaikkeen. Haluamme hoitaa kokonaisvaltaisesti ihoa, kehoa ja mieltä. Samalla haluamme kantaa vastuumme maapallon tilasta; kierrättämällä ja tekemällä mahdollisimman paljon ekologisia valintoja, myös käyttämällä orgaanista kosmetiikkaa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen myös  meidän ekologinen jalanjälkemme.


Ihoterapiakeskus:

Jade-, opaali-, enkelikivi-, ametisti-, vuorikristalli-, ruusukvartsi- tai topaasihoitohuoneen rauhassa voit nauttia ilman keskeytyksiä valitsemistasi hoidoista. Jokaiseen hoitoosi voidaan liittää myös värien hyvää tekevä vaikutus terapiakaton avulla.

SPA puoli:

Rentoutuskellunta, suolahuone, infrapunasauna, infrapunapussihoito, lifedetox, bemer ja andulaatio ovat itseohjautuvia hoitoja, joihin SPA-aula ohjaa Sinut kokemaan oman hemmottelu ja hoivahetkesi. SPApuolella teemme myös erilaisia vartalohoitoja: suklaahoidot, kuumakivihoidot, savi-ja turvehoidot sekä verikuppaukset

Koulutus- ja luentotilat:

Koulutustiloja voi vuokrata erilaisiin koulutuksiin ja kursseihin. Saunatiloja ryhmille ja ystäväporukoille. Tilat sopivat myös yritysten TYKY ja TYHYpäivien kokoontumiseen. Tiloissa järjestetään myös asiakkaille maksuttomia Katin kauneuskulman tarjoamia HyvänOlonIltoja. Lue tulevat asiakkaille avoimet tapahtumat täältä.

Henkilökunta

Hoitotiimiimme kuuluu ammattitaitoisia ja koulutettua ihoterapeutteja Merja, Jasmin, Anne, Tiina, Jasmine, Mira, Julia, Hanna ja Veera.
Lisäksi tiimiin kuuluu alamme opiskelijoita, jotka ovat innoissaan alasta, ja haluavat tarjota Sinulle harjoittelijahoitoja edullisimmin hinnoin.
SPA puolella hoitojaan antavat myös yhteistyökumppanimme, jotka hemmottelevat Sinua omilla osaamisalueillaan.
Sinua palvelevat- lue meistä lisää.

Kouluttautuminen ja erikoistuminen ihon myötä kokonaisvaltaiseen kehon hoitoon

Kosmetologin peruskoulutuksen, systemaattisen kouluttautumisen ja pitkän työkokemuksen myötä olemme erikoistuneet ihon lisäksi kehon kokonaisvaltaiseen hoitoon. Koko toimintamme perustuu syvennettyyn asiantuntijatietoon ja korkeaan ammattitaitoon. Kouluttautuminen on meille olennainen osa jatkuvaa osaamisen kehittämistä sekä edellytys yhä tuloksellisimpiin ja kokonaisvaltaisempiin ratkaisuihin ihonhoidossa.

Kouluttaudumme useita kertoja vuodessa IDI:n (International Dermal Institute) kansainvälisen kosmetologien jatkokoulutuskeskuksen kursseilla. Tärkeää kansainvälistä ihonhoidon osaamista ja oppia saimme, kun osallistuimme 2003 Sydneyssä, 2005 Barcelonassa, 2008 Istanbulissa ja 2015 Las Vegasissa  järjestettyihin kansainvälisiin ihokonferensseihin. Koulutuspäiville osallistui ihon asiantuntijoita 40:stä eri maasta."On ilo antaa palautetta Katin kauneuskulman väelle hyvin tehdystä työstä. Olen käynyt erilaisissa hoidoissa ja jokaisella kerralla olen saanut erinomaisen hoitokokemuksen. Toiveitani on kuunneltu, olen rentoutunut ja tuntenut välittämistä ja yksilöllistä huomioimista. Hyvän palvelun tunne on monesti pienistä asioista kiinni. Katin kauneuskulmassa toteutuu tämä erinomaisesti." Pauliina"Joka kerta ihana kokemus. Kerran tein syrjähypyn muualle, mutta ei ollut ruoho vihreämpää, eikä hoito parempaa muualla." -K-

Katin Kauneuskulma palkittu kahdeksana vuonna

Tavoitteenamme on erottua erinomaisella, yksilöllisellä palvelulla. Tunnustuksena panostuksestamme henkilökunnan korkeaan ammattitaitoon hoitolamme on palkittu kahdekasana vuonna peräkkäin kansainvälisellä Platinum Circle –luokituksella.

Tuotefilosofia

Vaadimme käyttämiltämme tuotteilta kokonaisvaltaista toimivuutta, ihon tervettä toimintaa tukevaa tehokkuutta ja ennen kaikkia tuloksia. Koemme tärkeänä, että kaikkien tuotteiden raaka-ainepohja ja toiminta tukevat myös toinen toistansa ja edistävät näin haluttuja tuloksia ihonhoidossa. Raaka-ainepohjaltaan liian erilaiset ja siten keskenään epätasapainoiset tuotteet saattavat "syödä" toistensa toimintaominaisuuksia, jolloin hoitotulokset eivät yllä tavoitetasolle. Toisiaan tukevilla tuotteilla taas saavutetaan synergiahyötyjä: 1+1=3.

Tämän filosofian mukaan olemme valinneet tuotesarjoiksi isClinical ja Dermalogican hoitola- ja kotihoitotuotteet sekä Jane Ireladen meikkituotteet. Ne eivät sisällä ihoa tukkivia mineraaliöljyjä, jotka muodostavat iholle keinotekoisen, ihon luonnollista toimintaa estävän kalvon. Tuotteiden ainesosissa ei ole allergisoivaa lanoliinia eikä turhaa talituotantoa lisääviä synteettisiä väriaineita. Ihoa kuivattava alkoholi ja formaldehydi on karsittu pois. Tuotteisiin ei myöskään ole lisätty mitään allergisoivia tai keinotekoisia hajusteista.

Lisäksi olemme lähentyneet ajatusmalliltamme luonnonmukaista kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävää hoitokokonaisuutta. Orgaaniset ainesosat sopivat ja pystyvät vaikuttamaan ihoon parhaiten ja siksi ovat tehokkaammillaan. Luonnonmukaisessa alkemistisessa Sisin hoitolinjassamme ei ole parabeeneja eikä mitään keinotekoisia ainesosia. Teho perustuu alkemistiseen uuttamiseen, jolla saadaan jalokivistä, kasveista, kullasta ja hopeasta esiin kaikki parhaat tehokkaimmat vaikutukset.

Tervetuloa

Toivomme, että saat käynneilläsi todellisen irtioton arjesta ja pääset rentoutumaan. Rentoutumisen voit aloittaa jo hoitoa odotellessasi.
Hoitoaikasi on varattu keskeytyksettä kokonaan Sinun ja ihoterapeutin käyttöön, sillä puhelinpalvelusta meillä vastaa oma asiakaspalvelija.

Asiakaskokemus Katin kauneuskulmasta:
"On ilo antaa palautetta Katin kauneuskulman väelle hyvin tehdystä työstä. Olen käynyt erilaisissa hoidoissa ja jokaisella kerralla olen saanut erinomaisen hoitokokemuksen. Toiveitani on kuunneltu, olen rentoutunut ja tuntenut välittämistä ja yksilöllistä huomioimista. Hyvän palvelun tunne on monesti pienistä asioista kiinni. Katin kauneuskulmassa toteutuu tämä erinomaisesti." Pauliina

"Oikein miellyttävä kokemus, asiakaspalvelu on loistavaa ja aina kokee olevansa tervetullut." Hanna

"Katin Kauneuskulma on ollut minun luotto kauneudenhoitopalvelu jo yli 18 vuotta. Palvelu on aina luotettavaa, ammattitaitoista ja rentouttavaa. Tilat ovat erittäin siistit ja tunnelmalliset. Kanta-asiakkaista huolehditaan järjestämällä tapahtumia ja koulutuksia. Kaunis kiitos koko porukalle!" Nim.merk."uskollinen"

"Joka kerta ihana kokemus. Kerran tein syrjähypyn muualle, mutta ei ollut ruoho vihreämpää, eikä hoito parempaa muualla." -K-

"Hoitajat ovat ammataitoisia, tilat siistit ja tunnelma rentouttava. Hinnat eivät ole halvimmasta päästä mutta laadusta joutuu aina maksamaan." Maarit

"Olen käynyt katinkauneskulmassa useita vuosia ja palvelu ja hoitojen taso on pysynyt aina samana. Katinkauneus on paikka jossa voi rentoutua täysin ja unohtaa ympäröivän maailman. Kosmetologit ovat todella ammattilaisia!" Nadja

"Olin tosi tyytyväinen. Kohtelu oli miellyttävää ja ystävällistä vastaanotossa että itse hoidossa." Anja

"Hoidot ovat olleet aina hyvät ja niistä on jäänyt hyvä mieli. Työ tehty laadukkaasti ja ajan kanssa. Samalla on saanut myös kysymyksiin vastauksia asioista, jotka mietityttävät kauneudenhoidossa. Olen suositellut Katin Kauneuskulmaa monille omien positiivisten kokemusten takia." Taru

"Ihana asiakaspalvelu. Olo oli kuin prinsessalla. Rauhallinen ja miellyttävä ympäristö,täydellinen rentoutumisen keidas." Irina