Menu

Katille töihin

Katille töihin

sot09Kauneus voidaan määritellä niin monella tavalla, ettei tämä sivu riittäisi siihen alkuunkaan, vaikka kirjoittaisimmekin hieman tiheämpään. Mutta esteettinen kauneus, se joka on katsojan silmässä, ja jota niin helposti jäämme peilin edessä murehtimaan, on vain pieni osa kauneuden määritelmää.

Meidän mielestämme kaunista on kaikki se, mikä on hyvää. Hyvää ja oikein. Ja oikein on se, että jokainen saa kokea olevansa hyväksytty, arvostettu ja rakastettu ajatustensa, oman minänsä vuoksi, riippumatta ulkoisista piirteistään.

sinaoletkaunisnettiintyttoSinulla on siis oikeus olla juuri sellainen kuin olet ja tulla sellaiseksi kuin haluat. Sinulla on oikeus asettaa itsellesi tavoitteita ja myös saavuttaa ne – huomioiden muiden samaiset oikeudet. Sinulla on oikeus tulla ehjäksi, itseään kunnioittavaksi ja rakastavaksi ihmiseksi, jolla on kyky ja halu tuntea aidosti samoin lähimmäisiään kohtaan. Sinulla on oikeus hyvään oloon ja onnellisuuteen.

Me Katin Kauneuskulmassa tunnemme ihon ja sen vaikutuksen niin kehon kuin mielenkin hyvinvointiin. Siksi uskomme voivamme tukea Sinuakin tavoitteidesi saavuttamisessa. Tutustu palveluihimme näillä sivuilla!

Mikäli Sinulla on joku erityisosaaminen/palvelumuoto,
jonka uskoisit sopivan filosofiaamme ja alati laajenevalle asiakaskunnallemme.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


HAUSSA NYT ERITYISESTI:
Kokopäiväinen hoitava kosmetologi.
Kesätyömahdollisuus myös.
Sekä ilta- ja viikonlopputyötä.

Etsimme joukkoomme iloista, osaavaa kosmetologia!

Etsitkö uusia haasteita? Oletko avoin, asiakaspalveluhenkinen ammattilainen?
Onko Sinulla mahdollisesti taustalla hierojan, sairaanhoitajan tai lähihoitaja osaamista?
Tai omaatko muuten kokonaisvaltaisen katsontatavan koko kehon toimintaan ja sisäisestä tasapainosta kumpuavaan kauneuteen?
Tai oletko innokas oppimaan uutta?
Lue lisää yrityksemme toimintatavoista ja arvoista ja palveluista sivuillamme.
Jos paikka tuntuu omalta, niin kerro vapaamuotoisella "hakemuksella" itsestäsi ja osaamisestasi lisää.

Paikka täytetään, kun sopiva henkilö löytyy.
Laita Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.itsestäsi  siis heti...Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna