Menu

Mikroneulaus

Mikroneulaus

Mikroneulauksella Sinullekin pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho.  Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa.
Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.

tyttonettiinMikroneulaus on usein ainut tehokas vaihtoehto, jos Sinulla on esim. sydänsairaus tai tahdistin, jotka usein estävät laserin tai muiden sähkölaitteiden käytön. 
Mikroneulausta ei voi tehdä, jos iholla on tulehduksia.
Acne rosacceaan suosittelemme Nlite-laseria.
Keloidiarville hoito ei toimi.
Diabetes estää hoidon tekemisen. Raskausaikana emme tee mikroneulausta.                                                                

Miten mikroneulaus toimii?

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

Täydellinen imeytyminen

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Mikroneulauksen kolme tärkeintä etua:

  • Mikroneulaus lisää  kollageenin tuotantoa.
  • Mikroneulaus on tehokasta, ja hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin mikroneulauksen jälkeen.
  • Mikroneulaus on turvallista ja ihoystävällistä. Tunnet yleensä vain vähäistä kipua, ja iho palautuu hyvin nopeasti ja riski komplikaatioille on minimaalinen.

 

Miten hoito etenee:

Mikroneulausta ennen ihosi puhdistetaan huolellisesti. Hoidettavalle alueelle levitetään puuduttava tuote. Automaattisesti värähtelevien neulojen pituus säädetään kullekin ihoalueelle sopivaksi.

Näin voidaan hoitaa hellästi, mutta tehokkaasti koko kasvot, ja saada runsaasti tehoa ongelmakohtiin. Neulaus tuntuu iholla nipistelyinä- puudutuksesta huolimatta.

Lopuksi iholle levitään runsaasti tehoaineita sisältävä naamio ja käydään kotihoito-ohjeet läpi.

Miten usein

Mikroneulaus tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjana 4 viikon välein. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mikroneulauksesta, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana. Kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman hoitotuloksen.

Mikroneulauksen jälkeen

Mikroneulauksen jälkeen sinun täytyy noudattaa suurta huolellisuutta ja varovaisuutta, jotta saat hoidosta mahdollisimman hyvät tulokset, muttet mitään komplikaatioita.
Neulauksesta ihossa on neulakanavia, siksi et saa kosketella etkä muutenkaan saada iholle mitään vieraita tekijöitä.
Ihoterapeutti suojaa ihon hoidon jälkeen.

Neulauksen jälkeen Sinun täytyy huomioida seuraavat asiat:

  •  saunominen ja aurinkoon meno on kielletty (n 12h ajan)
  • iholle ei saa samana päivänä laittaa meikkiä.
  • ihon pitää antaa olla rauhassa – et saa koskea käsin ihoosi – seuraavaan 6 tuntiin. 

Hoitokuurin aikana:

  • tehoaineet vaikuttavat paremmin    
  • sisäisesti vitamiinien etenkin C- vitamiinien saaminen on tärkeää, sillä sitä keho tarvitsee tuottaessaan uutta kollageenia

Hinnat ja hoitoalueet:

Alue                                      Hinta              
Kasvot, kaula ja decoltee 225€  
Kasvot ja kaula 200€  
Kasvot 185€  
     
Yksi alue vartalolta 185€  
Isommilta vartaloalueilta   hinnat sovitaan alueiden koon mukaan.
     

Varaa aikasi puhelinpalvelustamme tai kysy lisää
Varaa aikasi 24/7 nettiajanvarauksestamme.
Tilaa lahjakortti verkkokaupastamme.

Asiakaskokemus mikroneulauksesta:
"Todella tehokas hoito - toimii. Kolmen kerran sarjahoitona kasvojen väsähtänyt ilme kirkastui kummasti. Suosittelen." Taru


"Mikroneulaushoito teki kasvoistani uskomattoman pehmeät ja hoitoaineille hyvin vastaanottavat. Neulaus ei sattunut niinkuin olin ajatellut ja jälkeen päin tuntui todella hyvältä ja teki hyvänolon tunteen pariksikin päiväksi hoidon jälkeen :)" nim. hyväkokemus