Menu

Megawave lihasjumppa

Megawave lihasjumppa

Megawave Taketen on kasvojen lihaksiston tehokasta kiinteytystä. Hoito on kehitetty kasvohalvauspotilaiden kuntoutukseen, mutta toimii erinomaisesti myös kiinteytyshoitona. Megawave on isometrinen jumppahoito, jonka ansiosta kasvolihasten koko, muoto ja kiinteys palautuvat nuoruuden mittoihin. Patentoidun ja turvallisen menetelmän avulla voidaan kasvattaa lihasmassaa. Kaikki lihakset muuttavat muotoaan kun niitä treenataan - myös kasvolihakset.

megawaveKatin

Ikääntymisen myötä lihasmassa pienenee. Kasvolihasten lihasmassan pieneneminen aiheuttaa kasvoissa "tyhjän säkin" näköisen ilmiön. Lihasten saadessa takaisin nuoruuden mittansa; piirteet kohoavat ja kasvot saavat uutta ryhtiä. Hoidossa kasvojen verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat.
Tämä näkyy ihon kirkastumisena. Kasvoja kohottava vaikutus on konkreettinen, tule kokeilemaan!

Hoidon taustasta

Hoitomenetelmän kehittäjä on eräs maailman johtavista neurofysiologeista Tri Ronald Baxendale. Hän työskentelee Skotlannissa, Glasgown yliopistossa. Ronald Baxendale on erikoistunut tutkimaan ja kehittämään hoitomenetelmiä potilaille joiden lihasmassa ja/tai voima on jostain syystä heikentyneet. Tri Baxendalen tutkimuksia on julkaistu alan arvostetuissa ammattilehdissä ja hänen kirjoituksiaan on julkaistu yli 100 kertaa johtavissa lääketieteellisissä lehdissä eri puolilla maailmaa.

Hoitomenetelmä on patentoitu sekä laitteella ja menetelmällä on EC hyväksyntä. Laitteelle on myönnetty myös lääketieteellinen sertifikaatti.

Kasvojen kuntoutus- (kasvohermon halvaus, kasvohalvaus) ja kohotushoito

  • Lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty, patentoitu hoitomenetelmä
  • Tehokas ja turvallinen
  • Nopea ja pysyvä veitsetön kohotus
  • Lihasten kunto paranee ja niiden koko, kiinteys ja muoto palautuvat nuoruuden mittoihin

Tehokasta hoitoa, jos kärsit

  • Rypyistä ja juonteista otsassa, huulissa tai silmien alueella
  • Roikkuvista poskista tai kaksoisleuasta
  • Turvonneista silmänalusista tai silmäpusseista


Hoito käytännössä

Lihasmassan kasvattaminen vaatii aina toistoa. Megawave-hoidon teho saavutetaan 2-3 kertaa viikossa tehtävällä vähintään kymmenen kerran hoitosarjalla.
Hoitotulokset ja lihaksiston kunto on helppo pitää kuukausittaisella ylläpitohoidolla.

Hinnat

Megawave-hoito 65€/hoitokerta
Huom. sisältyy kasvohoitoon yhtenä erikoiskäsittelynä

Varaa aikasi puhelinpalvelustamme tai kysy lisää
Varaa aikasi 24/7 nettiajanvarauksestamme.
Tilaa lahjakortti verkkokaupastamme.

Asiakaskokemus Megawavehoidosta:
"Olen ollut tyytyväinen megawave hoitoihin. Se, että aina tarjotaan juotavaa niin etu kuin jälkikäteen, tuntuu hyvältä. Pidän myös Katin kauneuskulman ilmeestä ja linjauksesta luonnollisuuden puolesta, minulle aidon hyvinvoinnin ja kauneuden puolesta, kokonaisvaltaisuudesta. Megawave hoidoissa olen kokenut tulevani otetuksi hyvin huomioon kaikilta osin ja vaikka itse hoito ei tunnu miellyttävältä, on hoitaja joka kerta pitänyt huolen siitä, että hoito onnistuu hyvin ja tarkistanut tarpeeksi usein, voiko tehoja vielä nostaa." Katja


"Merja Kasari on pitänyt huolta kasvoistani ja kropastani jo heinäkuusta 2006 lähtien. Kuluneen kevään aikana kasvohoidon yhteydessä on tehty Mega Wave - laitteella tehohoitoa/ tehojumppaa kasvojen lihaksille. Merjan osaaminen on huipputasoa; otteet ovat ammattimaiset ja napakat, samalla lempeät ja miellyttävät. Mega Wave - hoito on hyvä ja näkyvää hyötyä tuottava, kasvojen jumppa saa ilmeen "kohoamaan". Vaikutus on näkyvä ja tuntuva. Ensimmäisellä kerralla leukalihakset olivat jopa vähän jumissa... Suosittelen ehdottomasti, jos vain kestää vähän nipistelyä." Maijo

"Olo petraantui (purenta)" Marjatta