Menu

Bio Surface Peel - kemiallinen kuorintahoito

Bio Surface Peel - kemiallinen kuorintahoito

Biosurface peel hoitoBioSurface Peel on tehokas, ihoa uudistava hoito. Hoito vähentää aknea, pigmentaatiota ja ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, paljastaen tasaisemman, kirkkaamman ja pehmeämmän ihon.
Kemialliset kuorintahoidot ovat yksi tämän päivän suosituimmista ammatti-ihonhoidon palveluista, koska ne parantavat ihon laatua, rakennetta ja sävyä. Mutta niihin voi liittyä rajuja sivuvaikutuksia kuten tulehdusta, pigmenttimuutoksia ja arpia, jotka voivat kestää jopa kuukausia. BioSurface Peel –hoidon ansiosta voit saada samat, näkyvät tulokset ilman kuorintahoitojen yleisiä riskejä ja palautumisaikaa. Itseasiassa, ihosi näyttää ja tuntuu terveemmältä kuin koskaan!

Ihosi kunto, ihohuolesi ja sitoutumisesi käsittelyn jälkeiseen ihon hoitoon vaikuttavat hoitojen tiheyteen ja BioSurface Peel hoitojen tuloksiin. Kolmen hoidon sarja tehdään 6-12 viikon aikana eli hoitovälinä 2 -4 viikkoa ihon tilanteen ja hoitotarpeen mukaan. Tämän jälkeen ylläpitävät hoidot tehdään kaksi kertaa vuodessa.

BioSurface Peel on suunniteltu toimimaan ihon luonnollisen kemian kanssa, ei sitä vastaan. BioSurface Peel poistaa turvallisesti ihon pinnasta elottoman ihokerroksen ja auttaa alla olevaa ihoa uudistumaan, lopputuloksena tasainen ja elinvoimainen iho.

Heti BioSurface Peel -hoidon jälkeen iho saattaa näyttää punoittavalta ja ärtyneeltä. Kun iho käy läpi normaalin uusiutumisprosessin, on normaalia että iholla esiintyy kuivuutta, punoitusta ja kireyttä. Myös hilseilyä voi esiintyä noin viikon ajan. Saatat huomata pigmenttiläiskien voimistumista, koska ne nousevat ihon pinnalle. Nämä sivuvaikutukset hälvenevät pikaisesti oikeanlaisen jälkihoidon myötä, joka aloitetaan BioSurface Peel After Care Kit -ihonhoitopakkauksella.
Lisäksi saat ihoterapeutiltasi sinulle räätälöidyt ihonhoitosuositukset, joiden avulla varmistat pitkäkestoiset tulokset.

kuvakooste

BioSurface Peel -hoito yksilöidään hoitamaan seuraavia ihohuolia:
• ihon karheus
• valon aiheuttamat vauriot
• hienot juonteet ja rypyt
• akne
• ihon tukkeutuminen
• pigmentaatio ja epätasainen
ihonsävy


Kuorintahoidon yhteydessä huomioitavaa:

Huomoithan, että BioSurface peeling on tehokas kemiallinen kuorinta, joten hoidon yhteydessä ei voi tehdä kestovärjäyksiä, sokerointeja eikä vahauksia hoidetulta alueelta.
Kemiallinen kuorinnassa käytetyt aineet ovat voimakkaita ja taataksemme turvallisen kuorintahoidon teemme aina ennen varsinaista hoitoa konsultaation ja ihotestestin vähintään 24h ennen varsinaista hoitoa.
Konsultaatio maksaa 25€ ja sen hinta hyvitetään ensimmäisessä kemiallisessa kuorinnassa.

Hinta

BioSurface peeling - kemiallisen kuorintahoidon konsultaatio/kokeilu 25€
BioSurface peeling - kemiallinen kuorintahoito 129€
Huomioithan, että hoidon jälkeinen kotihoito on tärkeää koko sarjan ajan.

Varaa aikasi puhelinpalvelustamme tai kysy lisää
Varaa aikasi 24/7 nettiajanvarauksestamme.

this is not just a peel

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Kuinka usein minun täytyy käydä BioSurface Peel -hoidossa, jotta saan tuloksia?
Ihoterapeuttisi suosittelee 3-6 hoidon sarjan, riippuen ihohuolistasi ja ihosi kunnosta. Useita sarjoja voidaan
suositella optimaalisen tuloksen saavuttamiseen.

Milloin voin odottaa näkyviä tuloksia?
Tulokset riippuvat ihosi kunnosta sekä BioSurface Peel -hoitojen määrästä ja tiheydestä. Kuten minkä tahansa ihonhoito-ohjelman kohdalla, tulosten saavuttaminen voi kestää 2-4 viikkoa (näin kauan kestää, että iho uusiutuu kokonaan).

Tarvitseekö minun valmistautua jollain tavalla ennen BioSurface Peel -hoitoani?
Kun ihoterapeuttisi on varmistanut, että BioSurface Peel -hoito sopii ihollesi, hän voi antaa sinulle ihosi kunnon mukaiset Dermalogica tuotesuositukset, joiden avulla valmistat ihosi hoitoa varten. Vähintään 48 tuntia ennen hoitoa on hyvä keskeyttää kaikki lääkärin määräämät kuorintahoidot (kuten Retin-A ja Renova).

Olen käyttänyt aikaisemmin Isotretinoin valmistetta (tunnettu myös nimellä Roaccutane). Voidaanko minulle tehdä BioSurface Peel -hoitoja?
Kyllä, mutta vain jos olet ollut käyttämättä Isotretinoin valmistetta vähintään 6 kuukauden ajan.

Olen raskaana, voidaanko minulle tehdä BioSurface Peel -hoito?
Ei. BioSurface Peel sisältää salisyylihappoa, raakaainetta, jota ei saa käyttää raskaana olevalle tai imettävälle naiselle.