Menu

Akupunktio kasvohoito

Akupunktio kasvohoito

Tavoitteena sisäinen tasapaino, joka näkyy terveytenä ja kauneutena!
Kosmeettinen akupunktiohoito stimuloi kasvohermoja kasvojen lukemattomien akupisteiden kautta. Hoito pitää kasvosi jäntevinä ja saa ihosi näyttämään terveemmältä. Kaikki ihosi toiminnot tasoittuvat. Kun Qi, elämänenergia, ja veri virtaavat elimistössä tasaisesti ja esteettä, näkyy se iholla ja kasvoilla kauneutena.

Mitä ihossa tapahtuu iän myötä:

akupunktio2KatinKollageeni- ja elastiinisäikeet, jotka pitävät yllä ryhtiä ihossa, muuttavat iän joustamattomammiksi ja niiden uusiutuminen hidastuu; iho veltostuu ja rypyt alkavat näkyä. Stressi, huono uni, ruuansulatushäiriöt lisäävät vapaiden happiradikaalien määrää kudoksissa ja näin aiheuttavat ihon vanhenemista - ja kasvojen juonteita.
Ihonhoidossa kannattaa kiinnittää huomiota hoitotuotteiden sisältöön, ettei ne puolestaan rasita ihoa lisää.
Tärkeää on ihon suojaus ulkoisilta rasittavilta tekijöiltä kuten Uv-säteiltä. Huomioithan myös, että kaikki elämäntapasi vaikuttavat ihoon ja sen kuntoon. Esim. tupakointi "vanhentaa" ihoa eniten uv-säteilyn jälkeen.

Miten kosmeettinen akupunktio vaikuttaa:

Kasvoakupunktion parantaa ihon kudosta luonnollisesti - ilman kemiaa/kauneuskirurgiaa/valolaitteita ja vaalii kehon omaa vitaliteettia tasapainottaen sisältä käsin. Kosmeettinen akupunktio vahvistaa Qitä, lisää verenkiertoa, poistaa tukoksia, kiihdyttää nesteiden kiertoa ja tasapainottaa hormonaalista toimintaa.

Kosmeettisessa akupunktiossa kasvojen akupunktiopisteitä stimuloidaan ohuilla kertakäyttöisillä neuloilla. Hoitoa voidaan tehostaa myös akupainannalla. Näin hoidettaessa verenkierto elpyy ja kollageenin uusiokasvu kiihtyy, mikä näkyy terveen hohdon palautumisena iholle. Ihon kimmoisuus lisääntyy, jonka myötä rypyt silottuvat.

Kosmeettista akupunktiota on harjoitettu Kiinassa vuosisatojen ajan. Kiinalaiset ovat tienneet aina, että kauneus ja terveys säteilevät sisältä ulospäin. Jos sisäelimiä ravitaan, hyvinvointi näkyy ulkoisestikin: "Terveys on Kauneutta - Kauneus on terveyttä." Puhdistamalla meridiaanien energeettiset tukokset ja stimuloimalla virtaava elinvoima(Qi) tasaiseen liikkeeseen, säteilemme terveyttä ja kauneutta!

Millaisia tuloksia kosmeettisella akupunktiolla voidaan saavuttaa:

Amerikkalaisen Clinical Acupuncture-lehden vuonna 1996 julkaiseman tutkimuksen mukaan 90% 300:sta kosmeettista akupunktiota saaneesta koki näkyvän muutoksen kasvoillaan yhden hoitosarjan jälkeen. Artikkelissa todettiin käsittelyn parantaneen mm. kasvolihasten kimmoisuutta, lisänneen ihon kuulautta ja nuorekkuutta. On esitetty väittämiä, että kosmeettinen akupunktio voi nuorentaa biologista ikää 5-10 vuotta. Ikä ja elämäntapa vaikuttavat luonnollisesti hoitotuloksiin, mutta näkyviä muutoksia voidaan odottaa n. 7 hoitokerran jälkeen.

Kosmeettinen akupunktiohoidolla avataan kasvojen energiankulku ja lisätään verenkiertoa. Tämä vaikuttaa kasvojen ihoon ja koko kehoon tasapainottavasti:

 • akupunktioKatin hidastaa kasvojen ikääntymistä ja vähentää ryppyjä
 • parantaa kollageeni ja elastiinituotantoa, joten kiinteyttää ihoa
 • tiivistää huokosia
 • tasoittaa arpia
 • tasoittaa ihon väritystä
 • vähentää silmien turvotusta
 • vaalentaa tummia silmänalusia
 • palauttaa kasvoille terveen hohdon

Kun Qi ja Veri virtaavat elimistössä tasaisesti ja esteettä, näkyy terveys iholla ja kasvoilla kauneutena.

Kenelle akupunktiota voidaan suositella:

Akupunktio on turvallinen hoitovaihtoehto, sillä se ei aiheuta sivuoireita, traumaa tai pitkää toipumisaikaa, ei myöskään arpia, jotka salpaisivat energiakierron kasvomeridiaaneissa.

Muutamia hoitoesteitä kuitenkin on:

 • käpyrauhasen häiriöt
 • sydänvaivat/ sydämen tahdistin
 • diabetes
 • korkea hoitamaton verenpaine
 • verenvuotosairaus
 • hoitamaton migreeni
 • Meniéren tauti
 • AIDS tai hepatiittitartunta
 • Raskaus

Kuinka usein hoitoja suositellaan:

Akupunktiokasvohoito suositellaan tehtäväksi vähintään viiden kerran sarjana kerran viikossa.

Akupunktiohoitoja tehostamme myös luonnonmukaisilla orgaanisilla jalokivituotteilla, joista löydät omat tuotteesi myös päivittäiseen ihonhoitoosi.

Hinnat

Akupunktiokasvohoito/sarjan aloitushoito 109€
- alkupuhdistus, kuorinta, neulotus ja käsimanipulaatio, naamio, hartiahieronta.

Sarjahoitona vähintään 5krt 1hoito/vko 85€
- alkupuhdistus, neulotus vuorotellen käsimanipulaation kanssa, loppuvoide

Tervetuloa akupunktiokasvohoitoon. Me huolehdimme Sinusta.

Varaa aikasi puhelinpalvelustamme tai kysy lisää
Varaa aikasi 24/7 nettiajanvarauksestamme.
Tilaa lahjakortti verkkokaupastamme.

Asiakaspalautetta akupunktiokasvohoidosta:
"Mieluisin hoito mitä ostan teiltä on Akupunktiokasvohoito. Lähden aina leijuen pois ja onnellisesti hymyillen" Kerstin