Menu

« »

EStyle pysyvään karvanpoistoon

EStyle pysyvään karvanpoistoon

Teknologialla tuloksia. Uuden valoimpulssisukupolven ratkaisu häiritsevien ihokarvojen poistoon - pysyvästi.
Kaksi energiaa tehoaa paremmin kuin vain yksi.

  • kahden energian vaikutus: vaikuttaa karvaan sekä sisältä (valoimpulssi pigmenttiin) että ulkoa (radiofrekvenssi esilämmitettyyn karvafollikkeliin ja karvatuppeen) – tehokkaampi hoito; vähemmän hoitokertoja
  • radiofrekvenssin takaa tuloksia myös vaaleille karvoille
  • ihon viilennyspää = turvallisempaa, miellyttävämpää

Electro - Turvallisempiestyle_hoito

Laitteen Active Dermal Monitoring™ varoittaa mahdollisista lämpötilamuutoksista, jotka voisivat vahingoittaa ihoa. Kudoksen lämpötila mitataan jokaisen pulssin jälkeen. Tämä ainutlaatuinen menetelmä vähentää mahdollisia sivuvaikutuksia ja mahdollistaa tehokkaammat hoidot.

Optical - Vähemmän kipua

Laitteen 5°C safiirimme viilentää ihon pinnan, jolloin se vähentää epämukavaa tunnetta samalla kun valoimpulssi laukaistaan.

Synergy – Tehokkaampi

Valon ja radiofrekvenssin muodostama synergia. Valo lämmittää kohteen sisältäpäin samalla kun radiofrekvenssi hakeutuu jo esilämmitetylle alueelle lämmittäen kohteen ulkoapäin. Tämä mahdollistaa pienemmän määrän käsittelykertoja ja voimme käsitellä kaiken värisiä karvoja.

E-Style karvanpoisto

estyle_vaik1estyle_vaik2estyle_vaik3

ELOS teknologia (Electro Optical Synergy) on ainutlaatuinen, jopa niin ainutlaatuinen, että uskallamme väittää sen olevan tehokkain tapa poistaa karvoja. E-style perustuu tähän tutkittuun ja todisteltuun menetelmään. Maailmanlaajuisen patentin omaava ELOS- teknologia perustuu kahden energiamuodon, valon ja radiofrekvenssin (RF) yhteisvaikutukseen. Valo on puhdas energialähde, jota on helppo hallita millisekuntitasolla ja käytämme sitä lämmittääksemme hoidettavan kohteen. Valon haittapuoli on että se tarvitsee pigmenttiä muuttuakseen lämmöksi. Ilman pigmenttiä ei synny lämpöä eikä myöskään tuloksia. Pelkkä valoimpulssi toimii siis huonommin vaaleanruskeisiin karvoihin, joita on useimmilla skandinaavisilla naisilla ja miehillä.

ELOS-teknologia toimii huomattavasti paremmin laajemmalle skaalalle eri värisiä karvoja, radiofrekvenssin (RF) ja valon yhdistelmän ansiosta.

estyle_karvMiten ELOS toimii karvanpoistossa?

ELOS lähettää ensin hoidettavaan kohteeseen voimakkaan valoimpulssin (jopa 50 J/cm2), joka lämmittää karvassa olevan pigmentin. Samanaikaisesti kohdealueelle lähetetään radiofrekvenssiä (jopa 50cm3), joka hakeutuu esilämmitettyyn pigmenttiin karvassa. ELOKSEN avulla karva lämmitetään siis sekä sisä- että ulkopuolelta, mutta kuitenkin selektiivisesti, jotta ympäröivälle kudokselle ei aiheuteta vahinkoa. ELOS tunkeutuu myös syvemmälle dermikseen kuin perinteiset valoteknologiat. Tämä tekee ELOKSESTA niin ainutlaatuisen ja tehokkaan.

Hoidon miellyttävyys

Lähes kivuton, on jo lähes kulunut sanonta, mutta tässä tapauksessamme se todella pitää paikkansa. Sisään rakennettu käsittelypään jäähdytys laskee lämpötilan n. 5 asteeseen. Tämä auttaa vähentämään hoidosta aiheutuvaa tunnetta iholla. Ihon pinnan jäähdytys myös edesauttaa radiofrekvenssin hakeutumista mahdollisimman syvälle, jolloin hoidon teho myös paranee. Puhutaan kuitenkin pysyvästä karvanpoistosta, joten toki hoito tuntuu iholla nipistelystä poltteluun ihmisen sietokyvyn mukaan.

Parempaa tekniikkaa kokemuksen avulla

Maailman ensimmäisen IPL:n kehittäjä Dr Shimon Eckhouse, on myös Syneronin perustaja. Hänen hallussaan on useita tärkeitä IPL-teknologiapatentteja USA:ssa. Vuonna 2000 hän esitteli ainutlaatuisen ELOS teknologian, joka on saavuttanut maailmanlaajuisesti uskomatonta menestystä ainutlaatuisella teknologiallaan, etenkin lääkärien keskuudessa.

5000 lääkäriä maailmanlaajuisesti on valinnut menetelmän käyttöönsä ja yli 40 julkistettua tutkimusta on saatavana laitteiden kaikilta käyttöalueilta.

Ennen hoitoa

Huom! tarkista ennen hoitoa: Hoidossa on huomioitava lääkitys niin hoitoa aloitettaessa kuin jatkokäsittelyissä. Oletko esim. antibiootti- tai muulla lääkekuurilla? Tietyt lääkkeet herkistävät valolle ja tällöin hoitoa ei voi tehdä, koska iho voi palaa myös valoimpulssihoidossa lääkkeen takia. Soita Yliopisto Apteekin neuvontanumeroon 0300 20200 tai katso heidän sivuiltaan www.yliopistonapteekki.fi, altistaako sinun lääkkeesi valolle. Tehokkaiden ja turvallisten hoitojen vuoksi kysymme lääkityksesi vielä allekirjoittamallasi esitietolomakkeella. Tällöin voimme myös tarkastaa lääkkeen vaikutukset yhdessä internetistä. Epäselvissä tapauksissa - jos et esimerkiksi muista lääkkeesi nimeä - emme tee hoitoa, koska emme voi ottaa riskiä, emmekä halua sitä Sinullekaan siirtää.

Valmistaudu ennen hoitoa. Pari päivää ennen hoitoa Sinun kannattaa ajella karvat lyhyiksi, jolloin ne ovat hyvin esillä ja hoito on helppo keskittää halutulle karva-alueelle. Niitä ei saa poistaa vahalla tai nyppiä, sillä silloin valoimpulssihoito voidaan aloittaa aikaisintaan 3 viikon kuluttua vahauksesta/nyppimisestä. Älä ota solariumia tai aurinkoa kahteen viikkoon ennen valoimpulssihoitoa.

Hoitovälit

E-Stylen valon ja radiofrekvenssin yhdistelmä hyydyttää karvankasvusolut ja pysäyttää karvatupen toiminnan.Karvankasvusta ja tulostoiveesta riippuen suositellaan e-style hoitoja

  • kasvojen alueella noin 6-10 hoitokertaa 4-6 viikon välein
  • vartalon alueella noin 6-10 hoitokertaa 8-10 viikon välein.
  • vaalea ja hento karva sekä hormonaalinen karva vaatii usein useampia hoitokertoja

Ylläpitohoitoja tarvittaessa, jos häiritseviä karvoja ilmaantuu iholle. On todettu, että uutta karvaa kasvaa riippuen hormonaalisista tekijöistä keskimäärin noin 10 % vuodessa.

Kotihoito-ohjeet

Hoitokertojen välisenä aikana: Hoitojen välissä huomioi, että vahapoisto tai nyppiminen ei ole järkevää, jotta mahdollisimman moni karva olisi karvankasvuvaiheessa uusintaan tullessasi ja jokainen hoitokerta olisi mahdollisimman tehokas.Ajaa tai leikata voit karvat kuitenkin vaikka päivittäin.

HUOMIOI muutamana seuraavana päivänä hoidon jälkeen:

  • Suojaa käsitelty ihoalue huolellisesti auringolta viikon ajan vaatteilla tai vähintään 15 suojakertoimen aurinkovoiteella.Näin estät ihon palamisen ja pigmentoitumisen mahdollisuuden. (Ihosi huomattavasti herkempi UV-säteilylle valoimpulssihoidon jäljiltä.)
  • Vältä saunomista samana iltana.(Lämpö ja hikoilu saattaa kihelmöidä iholla)
  • Älä kuori käsiteltyä ihon aluetta kahteen päivään. ( Iho on hiukan hellempi tämä aikana)
  • Käsitelty ihoalue saattaa punoittaa hoidon jälkeen, hoida aluetta viilentäen (esim. viileillä pyyhkeillä).

Hinnasto

estylekarvanpoistoKatinYksittäisten alueiden hinnat

Ylähuuli tai leuka 75€
Ylähuuli ja leuka 85€
Laajalti kasvoilta 99€
Kainalot tai bikinilinja 109€
Sääret tai reidet 229€
Käsivarret 159€
Yläselkä 129€
Koko selkä 229€
Pakettihinnat useammalta alueelta Hinta/hoitokerta Säästösi
Bikini, kainalot ja kasvot 175€ säästät 118-142€
Sääret ja reidet 329€ säästät 129€
Sääret, reidet ja bikinialue 340€ säästät 224€
Sääret, kainalot ja kasvot 247€ säästät166-190€
Sääret, bikinialue ja kasvot 247€ säästät 166-190€
Sääret, bikinialue ja kainalot 268€ säästät 179€
Sääret, bikinialue, kainalot ja kasvot 313€ säästät 209-233€
mikäli et löydä omia alueitasi tästä:    
kahden alueen paketti -25% yksittäishinnoista säästät 25%
kolmen tai useamman alueen paketti -40% yksittäishinnoista säästät 40%


Varaa aikasi puhelinpalvelustamme tai kysy lisää
Varaa aikasi 24/7 nettiajanvarauksestamme.

Asiakaspalaute estyle karvanpoistosta:
"Minulla on voimakas karvankasvu ja vahvat karvat. Ongelmana on ollut, että aina on joko häiritseviä karvoja tai ärsyyntynyt iho karvanpoistosta tai sisäänkasvaneita tulehtuneita kohtia tai taas se uusi karva. Eniten tämä häiritsi minua bikinialueella. Valoimpulssihoitojen jälkeen tilanne on muuttunut; ei enää näitä vaivoja. Vaati useita hoitokertoja noin vuoden ajan, mutta tulos on sen arvoinen. Yksittäisiä karvoja tulee edelleen, kun uusia karvoja syntyy. Hoitajani sanoi, että niitä voi hoitaa uusilla estyle käynneillä, mutta ne muutamat saan kyllä itsekin poistettua." Onnellinen ex karvainen

"Aivan mahtavaa palvelua sain osakseni ja tunsin itseni tervetulleeksi. Hoitajani kertoi koko ajan mitä tapahtuu ja mitä hän minulle tekee. Oloni oli rento ja torkahdinkin pariin otteeseen eikä hoito tuntunut yhtään pahalta :) Olen enemmän kuin tyytyväinen käyntiini ja tuloksiin. Tulen taatusti uudestaan sekä suosittelen ystävilleni. Jo oven avatessaan saa hyvän mielen ja ikäänkuin uppoaa toiseen rauhalliseen maailmaan." Mirka

"Kävin E-Style-hoidoissa vuoden ajan tavoitteena lopullinen karvanpoisto. Karvojen kasvu väheni selvästi ja loputkin karvat vaalenivat huomattavasti, eli ne eivät kasvaessaan näy yhtä häiritsevästi kuin ennen. Toisin kuin odotin, kaikkia karvoja ei kuitenkaan saatu pois, vaan edelleen tarvitaan sokerointia, jos siistiä haluaa. Hoito itsessään oli melko tuskalias, eikä kipu juurikaan vähentynyt hoitojen edetessä/karvojen vähetessä, kuten odotin. Mitään iho-oireita ei kuitenkaan ilmennyt eikä paksu ihoni oikeastaan edes punottanut hoitojen jälkeen." Outi

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna