Menu

Restylane

Restylane on tuotesarja kasvojen kauneustoimenpiteisiin. Hoidot vähentävät tehokkaasti juonteita ja ryppyjä, luovat täyteläisempiä huulia, korostavat kasvojen luonnollista volyymia, kuten myös parantavat ihon rakennetta ja joustavuutta. Hoitojen ei-kirurgisuus ja lyhyt toipumisaika takaavat sen että sinä saat jatkaa heti täyttä elämääsi.

Restylane_korostaa_kasvonpiirteitä_ja_häivyttää_ikääntymisen_merkkejä_luonnollisin_välittömin_ja_näkyvin_tuloksin.pdf

MItä Restylane on ?

Restylanea sisältävät tuotteet tasoittavat ryppyjä, muotoilevat kasvonpiirteitä, tekevät huulista täyteläisemmät ja uudistavat ihoa.
Käsittelyt räätälöidään sinun tarpeidesi mukaisesti, ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Restylane on luonnollinen kauneustuote, joka ei vaikuta kasvojen ilmeisiin tai liikkeisiin. Restylanella on suoritettu yli 20 miljoonaa käsittelyä maailmanlaajuisesti.
Restylane on kristallinkirkas geeli, jota ruiskutetaan ihoon (tai joissakin käsittelyissä ihon alle) pieninä määrinä palauttamaan ihon tilavuutta ja rakennetta. Se koostuu hyaluronihaposta, joka on samanlaista kuin kehon oma hyaluronihappo. Restylanen hyaluronihappo ei ole eläinperäistä, joten ihotestejä ei tarvita ja allergisten tai yliherkkyysreaktioiden riski on mahdollisimman pieni.

Restylanella tehtävän kauneuskäsittelyn edut

Restylanella tehtävän käsittelyn lopputulos on pitkäkestoinen olematta kuitenkaan pysyvä, mikä antaa vapauden itse päättää haluaako ylläpitää vaikutusta uudella käsittelyllä. Restylanella tehdyn käsittelyn tulos kestää yleensä 6–12 kuukautta, ja yhdellä uusintakäsittelyllä vaikutuksen on viimeaikaisessa kliinisessä tutkimuksessa osoitettu kestävän jopa 18 kuukautta. Huulien lopputuloksen ylläpitämiseksi tarvitaan yleensä uusintakäsittely kuuden kuukauden kuluessa.
Restylanea sisältävien kauneustuotteiden teho ja turvallisuus on myös osoitettu lukuisissa kliinisissä tutkimuksissa.

Kolme syytä valita restylane

Miten Restylane voi parantaa sinun ulkonäköäsi?

Halusitpa sitten uudistaa ihoa, tasoittaa ryppyjä tai muotoilla kasvonpiirteitä tai huulia, Restylanella on tuote, joka saa sinut näyttämään hyvältä ja tuntemaan olosi upeaksi. Sen esteettinen lopputulos on välitön ja pitkäkestoinen.
Restylanen tulokset ovat nähtävissä välittömästi – ja koska käsittely on ei-kirurginen, voit jatkaa normaalia elämää mahdollisimman nopeasti.
Lisätietoa eri käsittelyalueista avautuu alla olevista linkeistä:

• Ryppyjen käsittely
• Huulten muotoilu
• Kasvojen muokkaus
• Ihon uudistaminen

Hinnasto

Sairaanhoitajan konsultaatio 35€

Konsultaatiossa tehdään hoitosuunnitelma, sekä arvioidaan yksilöllisesti hoidettavalle alueelle sopiva aine.
Konsultaatiossa saadaan myös tarkka hinta suunnitellulle hoidolle.

Restylane Kysse /Lyps 460€/1ml (tarkoitettu huulien täyttöön)
Restylane Perlane /Lyft 430€/1 ml Syvät uurteet (nasolabiaali, marionetit)
Restylane 390€/1 ml Kevyemmät uurteet (sibelius, korvan reunat, korvan lehdet).
Restylane Vital 290€/1 ml (Ihon kosteutus, pienet rypyt (esim kämmenselkä, silmän ympäys, huulten ns "tupakkarypyt")

 Restylane hoidot ja konsultaatiot Sinulle tekee usean vuoden ammattitaidolla ja esteettisellä silmällä
Nina Nakari sairaanhoitaja AMK

 

 

Tallenna