Menu

Meditaatio ja äänimaljarentoutus 28.11 klo 17 - 18

28.11.2020 17:00 - 28.11.2020 18:00
Kategoriat: Hyvän olon illat
Tagit: meditaatio, vantaa

Äänimaljahieronta toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Äänimaljahoito vaikuttaa aivoaaltoihin saaden ne laskemaan ja nousemaan edestakaisin toiminnalliselta beta-tasolta takaisin alfa-tasolle eli unen ja valvetilan rajamaastoon. Joskus aivoaallot voivat laskea jopa theta-tasolle asti.
Äänimaljahoito soveltuu moneen käyttötarkoitukseen: rauhoittumiseen ja kontaktin luomiseen sisäiseen ääneen, stressiin, syvärentoutukseen, ahdistukseen, unettomuuteen tai kehon jännitystilojen laukaisemiseen. Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Äänimaljahoito on myös ihana hoitomuoto raskausaikana, koska hoito tavoittaa myös kohtukodissa asustavan sikiön. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.
Rentoutamme kehomme ja mielemme hengitysharjoituksilla, jonka jälkeen teemme pienen ohjatun meditaation.

Tämän jälkeen laskeudumme selinmakuulle, jossa pääset todelliseen, kokonaisvaltaiseen syvärentoutukseen äänimaljahoidon ajaksi.Tunti on syvästi rentouttava ja soveltuu kaikille.

Tunnin pitää meditaatio- ja rentoutusohjaaja Suvi.

Tästä Suvin sivuille

Hinta 10 €/per hlö

Ennakkoilmoittautuminen - paikkoja rajoitetusti.

Ilmoittautuminen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

tai

p. 09 872 2241