Menu

Avoin sydänpiiri

24.09.2019 18:00 - 24.09.2019 20:00
Kategoriat: Kurssit ja tapahtumat

Sisäinen rauha, hiljentyminen, mindfulness, itsensä kuuntelu – arvokkaita ja joskus vaikeasti saavutettavia tiloja nykyihmisen elämässä. Meitä pommitetaan informaatiolla ja virikkeillä aamusta iltaan.

Niin paljon sanoja ja niin vähän kuuntelemista. Viestintämme on itse asiassa suurimmaksi osaksi sanatonta ja piirissä voimme luoda yhteisen kehän, jossa luottamus, sekä omaan Itseemme ja toisiamme kohtaan tapahtuu vaivattomasti ja luontevasti.

Hiljaisuus, läsnäolo, tunteiden kuuntelu ja reflektointi ovat piirityöskentelyn oleellisia työkaluja. Piiri antaa maadoitetun perustan mennä syvälle itseensä, ja samalla tuntea voimaannuttavaa yhteenkuuluvuutta.


Rentoutus on terveydelle elintärkeä, jotta hermosto pysyisi tasapainossa. Meillä on useimmilla ihmisillä hermosto ylikierroksissa hektisen arjen seurauksena. Ylikuormittunut hermosti aiheuttaa stressiä, ahdistusta ja fyysisiä sairauksia. Erityisesti naisilla hormonaaliset vaivat johtuvat usein pitkittyneestä stressistä.


Kanavoimme ja vahvistamme feminiinistä voimaamme ja viisauttamme ravitsemaan ja vahvistamaan
hermostoamme ja sieluamme. Feminiininen voima on syvästi ravitseva, vastaanottava, intuitiivinen, rakastava ja maadoittuva. Myös miehet voivat tässä piirissä vahvistaa sisäistä feminiinistä voimalähdettään, ja mielellään näkisin, että piiriimme tulisi sekä miehiä, että naisia.

Tämä piiri on Sinulle, jos tietoisesti haet
- syvää yhteyttä kehoosi, sydämeesi, ja sieluusi
- läsnäolon voimaa ja syvää rentoutumista
- tietoista yhteyttä Äiti Maahan
- iloa ja ylpeyttä omasta feminiinisestä voimastasi (jos olet mies: syvempää yhteyttä omaan sisäiseen
feminiiniseen puoleesi)
- itseilmaisua, itserakkautta ja itsesi hyväksyntää
- voimaannuttuvaa kanssasiskojesi ja veljiesi hiljaista tukea

Piiri alkaa maadoittumisharjoituksella, jossa otetaan yhteyttä oman kehoon ja hengitykseen. Käytän sekä valmista, nauhoitettua musiikkia, että omaa ääntä, rumpua ja kitaraa. Seuraavaksi on ohjattu meditaatio, jonka jälkeen jaetaan omia tuntemuksia, tunteita ja tämän hetken olemisesta.

Kyse ei ole terapiaistunnosta, vaan omien sydämen asioiden ilmaisemisesta. Myös hiljaisuus on täysin sallittua, jos ei tee mieli puhua.
Lopuksi seuraa pitkä rentoutuminen, jossa rummun värähtelyt auttavat kehosi ja mielesi täydelliseen rentoutukseen.

Teetarjoilu

Sydänpiirimme kokontuu neljä kertaa: tiistaisin kl 18-20. Päivämäärät ovat:
24.9, 8.10, 22.10, 5.11

Ilmoittautuminen 19.9 mennessä : Wellnesslab Camilla Holmström: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviestillä 040-5020353

Maksamalla 4 x 20€, yht. 80€ tilille FI28 3939 0051 3081 61 varmistat paikkasi. Viestinä ”Katin Kauneuskulman sydänpiiri”.

Ensimmäiseen piiriin voi tulla ilman sitoutumista, silloin maksetaan paikan päällä käteismaksuna 20€. Ilmoittaudu kuitenkin etukäteen!

Sydämmellisesti tervetuloa!