Menu

Energiahoito

Energiahoito

Energiahoito

Hoidon avulla puhdistetaan tunnelukkoja, negatiivisia energioita, stressiä ja haitallisia ajatusmalleja. Hoidossa vahvistetaan kehon, mielen ja sielun tasapainoista yhteyttä. Hoidossa vahvistetaan myös sisäistä turvaa, joka on pohja hyvinvoinnillemme. Valon kosketushoito lisää itsetuntemusta ja läsnäoloa kehossasi. Hoidossa kunnioitetaan sinun luontaista rytmiäsi. Hoidossa tapahtuu vain se mihin olet valmis. Hoito on intuitiivista, jossa annetaan tilaa sisäiselle viisaudelle ja jossa pyritään vapautumaan mielen liiallisesta ohjauksesta. Mielemme ei voi kaikkea ymmärtää eikä kaikkea tarvitse selittää mielen kautta. Hoito vahvistaa myös intuitiota. Hoito auttaa sinua kulkemaan paremmin sydämen ohjauksessa.

Hoitajana minulle on tärkeää luoda luottamuksellinen ja turvallinen ilmapiiri, jossa voit kohdata itseäsi lempeästi. Tätä hoitoa ei voi suorittaa, se täytyy kokea. Hoito kestää keskusteluineen n. 90 min. Hoidon alussa yleensä kysyn kuulumiset ja hoidon päätyttyä jaetaan hoidon aikana syntyneet oivallukset ja ajatukset. Myös hoidon aikana voimme tarvittaessa keskustella, mutta hoidossa on hyvä olla hiljaisia hetkiä, jolloin kuulemme paremmin kehon viestejä. Hoitoon tultaessa on hyvä valita mukavat vaatteet, jotka eivät kiristä.

Energiahoito sopii sinulle, joka kaipaat läsnäoloa, rauhaa ja syvempää yhteyttä itseesi. Haluat puhdistaa kehoasi tunnekuormista ja haluat vapautua menneisyyden taakoistasi. Haluat vahvistaa intuitiotasi, sisäistä viisauttasi ja haluat yhteyden sisäiseen valoosi. Hoitoon tultaessa sinulla tulisi olla jonkin verran voimavaroja kohdata itseäsi. Vaikka hoito on itsessään lempeä, voi tunnekuormista vapautuminen viedä hetkellisesti voimia. Tällöin on tärkeää antaa itselle riittävästi lepoa, jolloin väsymys helpottaa.

Intuitiivinen energiahoito 90 min 119€

Ajanvarauskyselyt:

Puhelimitse 0404830198

Tai

sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

https://www.proudofmyselfcoaching.fi/

”Rohkeutta kulkea omaa polkua & luottamusta sydämen ääneen”