Menu

« »

Ilmoittaudu Sydänpiiriin

Ilmoittaudu Sydänpiiriin

Ilmoittaudu mukaan meditaatio sydänpiiriin

Ilmoittautumisohjeet julkaisun lopussa!

Rentoutus on terveydelle elintärkeä, jotta hermosto pysyisi tasapainossa. Meillä on useimmilla ihmisillä hermosto ylikierroksissa hektisen arjen seurauksena. Ylikuormittunut hermosti aiheuttaa stressiä, ahdistusta ja fyysisiä sairauksia. Erityisesti naisilla hormonaaliset vaivat johtuvat usein pitkittyneestä stressistä. Kanavoimme ja vahvistamme feminiinistä voimaamme ja viisauttamme ravitsemaan ja vahvistamaan hermostoamme ja sieluamme. Feminiininen voima on syvästi ravitseva, vastaanottava, intuitiivinen, rakastava ja maadoittuva. Myös miehet voivat tässä piirissä vahvistaa sisäistä feminiinistä voimalähdettään, ja mielellään näkisin, että piiriimme tulisi sekä miehiä, että naisia.

Piiri alkaa maadoittumisharjoituksella, jossa otetaan yhteyttä oman kehoon ja hengitykseen. Käytän sekä valmista, nauhoitettua musiikkia, että omaa ääntä, rumpua ja kitaraa. Seuraavaksi on ohjattu meditaatio, jonka jälkeen jaetaan omia tuntemuksia, tunteita ja tämän hetken olemisesta. Kyse ei ole terapiaistunnosta, vaan omien sydämen asioiden ilmaisemisesta. Myös hiljaisuus on täysin sallittua, jos ei tee mieli puhua. Lopuksi seuraa pitkä rentoutuminen, jossa rummun värähtelyt auttavat kehosi ja mielesi täydelliseen rentoutukseen.

Tämä piiri on Sinulle, jos tietoisesti haet
- syvää yhteyttä kehoosi, sydämeesi, ja sieluusi
- läsnäolon voimaa ja syvää rentoutumista
- tietoista yhteyttä Äiti Maahan
- iloa ja ylpeyttä omasta feminiinisestä voimastasi (jos olet mies: syvempää yhteyttä omaan sisäiseen
feminiiniseen puoleesi)
- itseilmaisua, itserakkautta ja itsesi hyväksyntää
- voimaannuttuvaa kanssasiskojesi ja veljiesi hiljaista tukea

Sydänpiirimme kokontuu neljä kertaa: tiistaisin klo 18-20.

Päivämäärät ovat:

24.9, 8.10, 22.10, 5.11

Ilmoittautuminen 19.9 mennessä : Wellnesslab Camilla Holmström: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviestillä

040-5020353 Maksamalla 4 x 20€, yht. 80€ tilille FI28 3939 0051 3081 61 varmistat paikkasi. Viestinä ”Katin Kauneuskulman sydänpiiri”.

Ensimmäiseen piiriin voi tulla ilman sitoutumista, silloin
maksetaan paikan päällä käteismaksuna 20€. Ilmoittaudu kuitenkin etukäteen!

Sydämellisesti tervetuloa!

Piirin vetäjä Camilla Holmström