Menu

« »

UUTUUS: HydraFacial

UUTUUS: HydraFacial

Mikä on HydraFacial?
HydraFacial on markkinoiden edistyksellisin, patentoitu ihonhoitomenetelmä.
Se on ainoa menetelmä, jossa yhdistyvät ihonpuhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys.
Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, lika sekä haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla.
Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder -anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka siloittaa juonteita botuliinin tavoin, mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoitojen yhteydessä on mahdollista tehdä lymfaterapia käsittely tehostamaan hoidon vaikutuksia.

Mitä alueita HydraFacialilla voidaan hoitaa?
HydraFacialilla voidaan hoitaa kasvojen lisäksi kokovartaloa kuten käsiä, sääriä ja selkää.

Minkälaiselle ihotyypille HydraFacial sopii?
HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?
- Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon värimuutokset/ epätasainen ihonväri

- Hienot juonteet ja rypyt

- Kuiva iho

- Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute

- Rasvainen iho ja akneiho

- Tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset

Miltä hoito tuntuu ja näyttää hoidon jälkeen?
Hoito tuntuu miellyttävältä eikä aiheuta kipua eikä vaadi toipumisaikaa. Jopa perinteisesti komedoraudalla tehty “puristelu” tapahtuu HydraFacial-hoidossa sen Vortex Fusion-vesipyörrepuhdistuksen ansiosta kivuttomasti.Hoidon jälkeen iho näyttää kuulaalta ja tuntuu puhtaalta, pehmeältä sekä kosteutetulta. Pientä punoitusta voi esiintyä, mutta se tasoittuu yleensä n. 10-30 minuutin kuluttua. Hoidon jälkeen voi palata normaaleihin arkiaskareisiin. Hoidon nopeus mahdollistaa hoitokäynnin jopa ruokatunnilla. Hoidon jälkeen saattaa epäpuhtauksien määrä hieman lisääntyä. Tämä on normaalia ensimmäisten HydraFacial-hoitojen jälkeen, koska iho uusiutuu ja puhdistuu vielä hoidon jälkeen.

Mitä pitää huomioida hoidon jälkeen?
- Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa (vähintään SPF 30)

- Saunaa, hikoilua ja uimista tulee välttää hoitopäivänä

- 2 viikkoa hoidon jälkeen tulee välttää voimakkaita happo-, A-vitamiini- ja neulaushoitoja sekä karvanpoistoja hoidetulla alueella

Milloin HydraFacial-hoitoa ei suositella tehtäväksi?
- Hoitoa ei suositella raskaana oleville

- Hoitoa ei tehdä myöskään asiakkaille, joilla on viimeisen 6 kk sisällä ollut aknelääkitys (Isotretinoin, Accutane, Roaccutan tms.)

- 2 viikon sisällä tehty karvanpoistoja, happokuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja

- iho on palanut auringossa.

- Täyteainehoidot; Botox 5 vuorokautta, Hyaluroni pistokset 2 viikkoa

HINNAT

HydraFacial Hydration -kasvohoito 102 € 

+ kaula ja decoltè 35 €

+ lymfa käsittely 42 €

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. 

HydraFacial Deep Clean -kasvohoito 149 €

+ kaula ja decoltè 69 €

+ lymfa käsittely 42 €

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta

Hydra Facial Anti-Age kiinteyttäväkasvohoito 169 €

+ kaula ja decoltè 79 €

+ lymfa käsittely 42 €

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin, hyödyntäen hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita. Hoito vaikuttaa syvälle ihon kasvupohjaan ja korjaa ikääntynyttä ihoa vaatimatta lepoaikaa tai kirurgisia toimenpiteitä. Sis. kuorinta, happokuorinta, puhdistus, musta- ja valkopäiden tyhjennys, sekä tehoaineen imeytys. Tehoaineena ihon ikääntymistä vastaan taisteleva Dermabuilder-tehoseerumi.

 

HydraFacial Clean & Hydrate käsivarret 102 €

HydraFacial Clean & Hydrate sääret 102 €

HydraFacial Clean & Hydrate selkä 125 €

 

Tästä ajanvaraukseen

Vartalon alueen HydraFacial hoidot varattavissa toistaiseksi vain soittamalla ajanvaraukseen p. 09 872 2241 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.