Menu

« »

Ajankohtaista

Ajankohtaista

INFOA POIKKEUSTILASTA

Katin kauneuskulma palvelee teitä normaalisti. Kaikkien terveyden takaamiseksi pidämme yllä entistä korkeampaa hygieniatasoa liikkeessämme sekä pidämme asiakkaat erillään toisistaan.

Saavuthan liikkeeseen vain terveenä ja noudatathan tarkasti toimintaohjeita.

Kaikkien turvallisuuden takaamiseksi:

  1. Ethän tule hoitoon kipeänä. Jos olet kipeä tai oleskellut ulkomailla viimeisen 14 vrk aikana, siirräthän ajanvarauksesi toiseen ajankohtaan (p. 09 872 2241). Pyrimme siirtämään aikasi mahdollisimman joustavasti.
  2. Pesethän kätesi saapuessasi hoitolaan. Hoitolassamme on mahdollisuus käsienpesuun sekä desinfiointiin.

TOIMENPITEEMME HOITOLASSA

Seuraamme aktiivisesti Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen tiedotteita Suomen koronavirus -tilanteesta. Sekä noudatamme THL:n suosittelemia toimenpiteitä tartunnan ehkäisemiseksi.

  • Olemme antaneet henkilökunnalle ajantasaiset toimintaohjeet. Kaikki tekijämme käyttävät kasvomaskeja jokaisessa hoidossa. Myös asiakkaan on halutessaan mahdollisuus saada kasvomaski.
  • Kuulumme terveydenhuollon toimintayksikköön, jonka vuoksi hygieniatasomme on ollut korkea ennestäänkin. Olemme lisänneet pintojen ja hoitohuoneiden puhdistusta ja desinfiointia entisestään.
  • Jos henkilökunnastamme joku sairastuu, hän jää pois töistä. Autamme Sinua löytämään korvaavan tekijän, mikäli oma hoitosi tekijä on ilmoittautunut poissaolevaksi.

Lahjakortit:

Lahjakorttien käyttö onnistuu normaalisti. Jos kuulut riskiryhmään, niin ota yhteyttä p. 09 872 2241 ja sovitaan lahjakortillesi pidempi voimassaoloaika.

Voit tehdä ostoksia myös verkkokaupassamme.

Verkkokauppaan